perjantai 27. elokuuta 2010

Pönttöuuni


Laitanpa aivan oman otsakkeen aiheelle pönttöuuni. Olenhan pönttöuunifani henkeen ja vereen. Itseasiassa työpaikallani, omassa pikkuriikkisessä työhuoneessani on aito, vanhanajan pönttöuuni. Rakastan pönttöuuneja jopa niin paljon, että mietin millä saisin miehenpuolikkaani pään pyörrettyä ajatukseen, että meille tulisi myös yläkertaan uuni. Hetken tätä asiaa pohdiskeltuani tulin siihen tulokseen, että ei. Meille ei tule pönttöuunia. Jatkossakin siis ihailen kyseistä kapistusta vain työpaikallani. Laitetaanpa vielä valokuvaa tuolta miun omista suosikkikuvistani pönttöuunista, mikäli jollain jäi epäselväksi, mistä tässä on kyse.

Ps. Jos joku törmää yhdistelmään pönttöuuni-leivinuuni, niin hihkaiskoon minulle heti! Sellaisen ottaisin meille alakertaan HETI. Jos sellainen olisi keksitty.

Lisäys: Ainiin. Tämän projektimme suunnittelun aikana olen löytänyt uuden mielenkiinnon kohteen elämääni. Nimittäin uunien hormit. Minusta metallisen näköiset mielenkiintoiset putkilomaiset hormit ovat kauniita. Asioista voidaan tietenkin olla montaa eri mieltä, mutta minä tykkään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!