lauantai 10. joulukuuta 2011

Ikean reissu tehty myrskystä huolimatta

Pari viikkoa sitten nostettiin tämä pulpettikin sisään, hieman vanhahtavaa tuoksua on ollut, mutta ei mitään häiritsevää ainakaan toistaiseksi. Tätä mietitään yhä, pitääkö kunnostaa uuden veroiseksi ja maalailla vai annetaanko olla ajanpatinoimana.. Väri on aika hurja tuossa kannessa..

 Ikean reissun varrelta ostetut tuliaiset..

 Ja se ektorp, joka muotoutuu 3-4päivässä jne jne..kangas on vähän ruttuinen, vaan ei meillä olla niin nirsoja että haittaisi..eikä ees ole niin paha, mitä oletin..
Tehtiin sitten oikein A-Luokan reissu kaverin kanssa, kiitos Sannalle kaikesta vielä!

Käytiin hakemassa juuri sopivan kokoisella autolla kolmen istuttava ektorp-sohva valkoisena. Nyt Ikeassa oli tarjous, eli päällisen ostajalle toinen kaupan päälle, joten kannatti käydä hakemassa. =) Myös muuta pientä sälää tarttui sieltä mukaan, mutta ihan kaikkea mitä halusin en raaskinut ostaa, enkä tiedä olisiko mahtunut kyytiinkään..Teki nimittäin aika tiukkaa saada mahtumaan autoon tuo sohva...Onneksi Ikeassa saatiin nostoapuja. Laittelen sohvasta kuvia, kunhan se on paikoillaan... Nyt se seilaa vähän irrallaan tuolla yläkerrassa. Nyt vaan kasvoi vielä enemmän "nälkä" saada arkkupöytä tuon kaveriksi sinne huoneeseen. Niin ektorp tuli meillä lasten pelihuoneeseen ylös.
Kaikille vaan tiedoksi vielä, että tuo ektorp maksaa 299euroa ja tosiaan tuon päällistarjouksen kanssa on tooooodella edullinen ostos, katsotaan miten "laadukas" tuo on.. ;)

Kotimatkalla löysin lahjatavaraliikkeestä ihanat lampetit tuonne pelihuoneen seinälle, laitanpa niistäkin kuvan myöhemmin.

Kaksi viikkoa enää jouluun, koti pitäisi saada joulukuntoon ja entisen kodin huonekaluja hakea tänne; meillä ei ole vielä parisänkykään kotona, vaan se on ollut kohta puoli vuotta entisessä kodissa toimettomana. Kaipaan kyllä OMAA SÄNKYÄ ja hyviä unia. Jospa joulunpyhinä sitten..

2 kommenttia:

  1. Heippa! Eksyin lueskelemaan blogiasi ja tuli mieleen, että minkälaisella autolla olitte liikkeellä kun ektorpin ostit? Mietin tässä nimittäin itsekin ektorpin hankintaa ja pohdin, että mahtuisiko sohva farmariautoon? Eikö se olekin koottava ja paketissa? :)

    VastaaPoista
  2. moikka, oltiin kaverin Hyundai trajetilla, johon sohvan osat juuri ja juuri mahtuivat kaiken tunkemisen ja änkeemisen jälkeen. Jouduin tosin istumaan polvet suussa ja etupenkki etutappiasennossa. Omaan versooni ei tuo sohva olisi mahtunut. Ne mitat sohvan osista on netissä nähtävänä, kannattaa arvioida kotosalla ennakkoon.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!