maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kadonneen ruusun metsästystä

 Kysyin paikalliselta puutarhalta punalehtiruusun taimia, mutta he olivat sitä mieltä, ettei sitä tällä hetkellä oikein saa mistään. Tämä ruusu kun ei verso, niin se hankaloittaa taimien saantia.. Mutta minä jääräpässi olen päättänyt tällaisen vielä tontilleni metsästää. Kaverini lupasi äidiltään kysellä, koska muisteli heidän mökillään tätä olevan.. =)
 The Fairy on harkinnassa oleva maanpeiteruusulaji tällä hetkellä. On hyvin kaunis ja matala, vaaleanpunainen ruusu. Ja tätä tulisi P A L J O N. Jos ei sitten tupsahda jostain muualta joku muu hyvä vaihtoehto vastaan. Kyselin tätä puutarhalta, odottelen vastausta sieltä. The Fairystä on kuulunut vähän talvehtimisongelmia, mutta katsotaan miten käy. Ootteko muuten ostaneet avojuuritaimia vai aina vain astiataimia? Onko haasteellisempaa tai miten hyvin on onnistunut istutus avojuuritaimesta?

Norjanangervorivistö asettui viikonlopun aikana takapihan perälle. Joku angervovuosi tänä vuonna on ollut, koska meillekin on ilmaantunut ne koivuangervot ruokailutilan ikkunan alle riviin, terassin taakse keijuangervoja ja vielä nämä norjanangervotin. =P

Tässä yhtenä iltana tein vähän "taulukkoa" kasvien kukinnoista ja melkoisen hyvin on joka kuukaudelle jotain silmän iloa tulossa. Huhtikuu on hieman heikolla, mutta eiköhän sinnekin jotain keksitä ;)

Biolanin pikakompostori eco 220 on tulossa meille myös. Päästään ihmettelemään luonnon kiertokulkua oikein omalla pihalla. Biojätettä meillä ei oikeastaan kerrykään nykyisin, keksittiin siihenkin omanlainen ratkaisu. ;) (josta kerron myöhemmin lisää)

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!
Blogissa olevaan Crocs-arvontaan voi osallistua kuun loppuun saakka ja sinne pääsee vasemmalla sivupalkissa olevasta linkistä.

Tää lähtee selkä väärällään kantelemaan pihakiveyskiviä. Se on ollut nyt parina päivänä miun hommaa. Josko vaikka tällä viikolla saataisiin tärytettyä tuo piha. Isäntä on kaivellut vielä sähkökaapeleille putkia maahan. Meille kun tulee etupihalle muutama pihavalo ja takapihalle myös ihan koristevalaistusta.

Nyt menen! Moikka! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!