maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kuka haluaa ilmaisliput asuntomessuille?

Nyt olisi mahdollisuus saada ilmaiseksi liput asuntomessuille!!!
Hiljattain tuli 150 000 klikkausta blogissani käyntejä täyteen ja mukavasti on pikkuhiljaa kasvanut lukijamääräkin, haluan yhteistyönä rakennustoimisto Pohjolan kanssa lahjoittaa liput Tampereen asuntomessuille. Messuthan ovat 13.7.-12.8.2012 välisenä aikana. Ja kaksi kappaletta lippuja on nyt jaossa.

Rakennustoimosto Pohjolan kohteet asuntomessuilla ovat 4-7 ja ne ovat rivi- ja kerrostaloja. Kannattaa tutustua niihinkin! Tässä esimerkkikohde Vuoreksen Eemeli joka on kyseisen rakennustoimiston kädenjälkeä, on ainakin hyvin värikäs ja persoonallinen!Jutun juonihan on sellainen, että LIPUT SAA JOS ON OIKEASTI MESSUILLE MENOSSA ja osaa kertoa pienen perustelun syyksi miksi juuri sinun tulisi nämä liput saada. Aikaa hankkia liput on 13.7 asti, jonka jälkeen poikani Edvin kohta 6v saa valita voittajan. Aion lukea perustelut siis hänelle ja hän saa kertoa mikä oli paras. =)


Ei aivan perinteinen arvonta siis, mutta tavallaan arvonta tämäkin. Laitathan sähköpostiosoitteesi tai selkeän nimimerkin mukaan perusteluihin. ja osallistua voi nyt HETI kommentoimalla tätä postausta.

Ps. Kiitos hurjan paljon Pauliinalle vaivannäöstä ja oikein paljon kiitoksia lipuista rakennustoimisto Pohjolalle!

14 kommenttia:

 1. Minä olen käynyt asuntomessuilla kohta 10 vuotta! Lähes joka vuosi on tullut käytyä ihastelemassa ja haaveilemassa siitä, mitä teillä juuri nyt on jo käsillä, eli omasta talosta. Tänäkin vuonna aion suunnata asuntomessuille haaveilemaan. Asuntomessuille on aina päästävä ja päivän ehdoton juttu on iso jäätelö messualueella voimaa tuomaan!
  -johantoi@hotmail.fi-

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kovin mielelläni Osmankäämiläiset haluaisivat liput Asuntomessuille Tampereelle. Ennen kaikkea kiinnostaa pihat ja niiden toiminnallisuudet. Miten on lasten leikkialueet huomioitu ja mistä löytyvät perheen grillauspaikat...

  Mukavaa kesän jatkoa kaikille Rappuralliin!
  -Osmankäämin väki

  VastaaPoista
 3. Moi!Kovasti haluttais mennä asuntomessuille, koska kaivataan jotain hauskaa tekemistä rakentamisen vaihteluksi! Pihaa pitäisi pian ruveta rakentamaan, niin ois mukavaa mennä katselemaan, minkälaisia pihajuttuja siellä olisi näytillä. Jos liput saadaan, mennään varmasti Tampereelle!

  VastaaPoista
 4. Me ollaan menossa asuntomessuille 27.7. Autolla körytellään täältä Länsi-Suomesta, haluttais vähän vinkkejä pihanlaittoon ja ehkä vähän sisustuksen viimeistelyyn :) Pitäähän sitä päästä vähän Tamperettakin ihailemaan ja eihän sitä tiedä vaikka poikettais samalla reissulla Särkänniemen huvipuistoon :)

  VastaaPoista
 5. Hei Edvin ja blogin väki! Olisipa hauskaa saada liput asuntomessuille meidän perheelle, johon kuuluu isä, äiti ja Paavo 1-vuotta. Paavolle on tulossa oma huone ja siihen tarvittaisiin messuilta hienoja ideoita. Terveisin Marja, mapakari@gmail.com

  VastaaPoista
 6. piha ja sisustaminen kiinnostaa aina vaan mutta uusia ideoita kaivataan. autolla huristelee meidänkin perhe mielellään kohti kaunista Tamperetta tänä kesänäkin jäätelöä syömään ja nauttimaan Särkänniemen vauhdista. aurinkokeli on jo tilattu!
  -marita tolonen-

  VastaaPoista
 7. Onpas kiva arvonta! 4-vuotias Artturi-poika Tampereelta toivoo äitinsä voittavan liput. Sillä konstilla voitaisiin saada mummu ja pappa toiselta puolen Suomea Tampereen visiitille. Äiti ja mummu saisivat messuilla kaikessa rauhassa, minä ja pappa voisimme sillä aikaa pelata jalkapalloa kooko piiitkän päivän...; )

  VastaaPoista
 8. Moikka! Täällä Timo ja Leena olisivat erittäin toiveikkaita saamaan asuntomessuille lippuja. Olemme juuri saaneet talomme valmiiksi pitkän puurtamisen jälkeen ja nyt toivoisimme pääsevämme katsomaan messuille uusia sisustusvinkkejä ja ideoita pihamme laittoon. Toivottavasti Edvin pitää perusteluistani :)Kesäterkuin,Leena (leena.hallikainen@netti.fi)

  VastaaPoista
 9. HEI TEILLE!
  Tässä perustelut sille miksi pitäisi päästä asuntomessuille. Perheemme iso on, tavaramäärä mahdoton. Talossamme asuu lapsia kuus, ongelmana säilytystilojen puutteellisuus. Uusia säilytysideoita kovasti siis kaipailtaisiin ja niitä varmasti asuntomessuilta saataisiin. Mukava muutenkin olisi päästä asuinalueeseen tutustumaan, kauniita taloja katselemaan. Terveisin
  marika.juha.makinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. No joo! Me mentäis messuille koko meidän perhe. Mentäis meidän Saabilla ja isi ajais tosi lujaa, että ehdittäis varmasti ajoissa. Me mentäis portista sisään kattomaan kaikkia isoja taloja ja varsinki saunoja ja kylpyammeita, koska kylpeminen on musta parasta! Varmaan saisin messuilla syödä jäätelöäki, ainaki maistaa äitin tai isin tötteröstä. Mutta sitten on tää pulma.. Ne asuntomessut kyllä on siellä Tampereella ihan oikeesti olemassa, sen mä oon kuullu. Ja meidän isi ajaa Saabilla varmasti niin lujaa, että ehditään ajoissa. Sen mä tiiän siitä, et isi on huippukuski! Mutta sellasia lippuja meillä ei oo. Ja ilman lippua ei taida päästä oikein minnekää, ku ainaki Korkeasaaressaki piti näyttää lippua (mä näytin leijonille) ja elokuvissa aina meillä on lippu. Että siksi mä vaan kirjotan, että saisin liput, joilla voisin yllättää äitin ja isin ja voitais mennä pitämään hauska päivä! Ei mulla muuta. Heippa!

  ENNI 1 VUOTTA

  leegoinsinoori@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Omatalo mielessä ja rakennusvinkkejä tarvitaan. Odotan toiveikkaana...

  VastaaPoista
 12. Omatalo mielessä ja rakennusvinkkejä tarvitaan. Odotan toiveikkaana...

  VastaaPoista
 13. Meidän ikuisuusprojektia rakentaessa tekisi hyvää päästä välillä ihailemaan valmiita (ja ei niin valmiita) messukoteja. Antaisi ehkä tarvittavaa lisätsemppiä rakentamiseen. Meillähän on työn alla laajennus, jotta kaikki lapset saisivat oman huoneen. Etenkin pikkupojat odottavat innolla omaa huonetta, ettei tarvitsisi aina jakaa kaikkea isojen sisarusten kanssa. Muropaketti aloittaa syksyllä koulun, ja pitäisi saada ideoita siitä, miten jakaa huone leikkimisen ja pienen koululaisen työpisteen välillä - tähän asti kun koululaiset ovat teheneet läksyt keittiön pöydän ääressä.
  Messureissun ajaksi poijjaat pääsisivät mummun ja vaarin kanssa kalaan ja uimaan.

  VastaaPoista
 14. Moi! Jos voitan liput niin vien poikani Eemelin messuille katsomaan taloa nimeltä Eemeli. =)
  t: Iina Tampereelta

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!