tiistai 24. heinäkuuta 2012

Minä ja kumpparit mentiin metsään..


Vaapukoita poimimaan. Eikä edes kovin kauas tarvinnut mennä, meillä nimittäin  ihan tässä oman tontin laidalla (ei vielä ihan kypsiä) ja lähimaastossa on paljon vadelmaa ihan villinä. Pienen tovin käytin aikaa ja poimin vajaan leivontakulhollisen näitä ihanuuksia. Mies sillä välin tärytteli pihamaata. Voisinkin ottaa tilannekuvia vielä tänä iltana ja laittaa tänne.

Ps. Ihana päivä! Sain kivan yhteydenoton uudelta mahdolliselta yhteistyökumppanilta, sitä jännityksellä odotan mitä kivaa keksitään.. =)

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun joku käyttää oikeasti sanaa VAAPUKKA! Onhan se ihan oikea sana, mutta ei käytetä täällä meillä päin! Onko se savon murretta? Olen kuullut käytettävän vain muumeissa! :) Hyvää kesää teille ja koittakaa jaksaa pihan kanssa! Olette todella tuhlanneet siihen paljon aikaa ja rahaa! On varmasti sen väärti! Ei tarvitse kuin ihailla sitten hyvin tehtyä pihaa ja istutuksia! Ja nauttia sen sadosta! :) Terveisin Sanna

    VastaaPoista
  2. Minusta tuntuu, että se on etelä-karjalainen termi se vaapukka, koska täällä päin tiedän muutamia jotka niin sanoo. Meillä pohjois-savolaisilla, mistä siis olen kotoisin on vattu ja vadelma tutumpia termejä. =) Vaapukka on hauska sana..Vaappuva ja muumimainen. <3 Muumitkin on ihania.

    VastaaPoista
  3. Hauska kuulla! Mummoni käytti sanaa vattu ja hän oli Iisalmesta kotoisin! :) Vattu kuulostaa tutummalta! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!