keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kartalla?


Syksy saapuu taas, tosin mielestäni kesää on vielä jäljellä ainakin se pari viikkoa, mitä koulun alkuihin vielä on... Mutta siis, Finlaysonin sivuilla kävin kurkkaamassa syksyn värejä ja siellähän niitä oli. Oli Aappaa avaruudessa ja Kartalla-settiä tummanharmaana. Silmääni miellytti myös tämä Valmu violetinsävyisenä. Minä olen värien mukaan aina ihan syysihminen ja itselle löydänkin vaatteitakin parhaiten näin syksyllä.

Nyt on shoppaileminen jäänyt vähemmälle, kun on tullut niiin paljon oltua kotosalla, mutta ehkäpä tässä elokuun alkaessa tulee lähdettyä lapsille syksyjuttuja hakemaan ja kotiinkin jotain pientä kivaa. =)  Tuonne Finlaysonillekin pitäisi ehtiä käymään. =)

2 kommenttia:

  1. mulla on ostoslistalla tuo kartalla poikien huoneisiin, jahka päästään muuttamaan. ensin meinasin marimekon jääkarhuja, mutta ne oli liian pelottavia :)

    VastaaPoista
  2. Joo Marimekolla on ihania kuoseja, saisivat vaan jo uudistaakin lasten mallistoja ja esimerkiksi sitä "Booboo" (se autojuttu) kuosia voisi olla vaikkapa mustavalkoisena versiona tarjolla. Ois aikas kiva.

    Nuo Finlaysonin lakanat on edullisia ja laadukkaita, niitä raaskii uusiakin vähän tiuhempaan kuin Marimekkoa.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!