maanantai 20. elokuuta 2012

Kirppismeininkiä

Roudattiin viime viikon keskiviikkona(kos se nyt oli?) kirpparille kaverin kanssa kimppapöydälle kaikenlaista lastenvaatetta ja tavaraa. Meni sinne naistenkin vaatteita.

Kaapit tursuaa kaikenlaisia turhaa, käyttökelpoista tavaraa. Joitain vaatteita ja juttuja sain myytyä jo kotoa käsin, esimerkiksi sohvan ja kolme kirjahyllyn osaa, kaijuttimia sun muuta sälää lähti lähipiiriin ja opiskelijoille, joitain lasten vaatteita tuttaville jne. Meillähän tehtiin vähän aikaa sitten entisestä kodista kaupat ja sieltä sitten piti huonekaluja vielä saada eteenpäin.
Kirpparille lähti ihan pikkuruisten vaatteita mutta myös isompien lasten vaatteita, tytöille ja pojille, merkkijuttujakin mm. villervallaa, marimekkoa, meandia, po.p:ia, Reimatecia, Viking coretexeja jne..
 Molokidsin 86 senttistä haalaria en raskinut kirpparille laittaa, vaan ajattelin ehkä laittaa sen huutonettiin. Eräs tuttavan poika kävi sitä jo meillä sovittamassa ja olisi ollut mieleinen, mutta poika oli niin suuri, että puku jäi auttamatta pieneksi hänelle..
 Pari samanlaista Reimatecin haalaria 92 ja 74 laitoin kirpparille, vähän pienellä varauksella, koska en haluaisi "arvokkaampia" vaatteita sinne viedä..
Kenkäpari sai uuden omistajan heti kun laitoin facebookiin esittelyyn!

Vielä ois kirpparin ylläpitoa muutama päivä, lauantaina loppuu pöytävuokraus. Kivasti on tavaraa mennyt ja kaapit tyhjentyneet ja voidaan hyvällä omalla tunnolla torstaina rynniä Polarn o pyretin avajaisiin tänne Lappeenrantaan!

Ps. Olen huomannut, että tämä elokuu on hyvä kirpparikuukausi, tavara kulkee hyvin!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo Molo Kidsin haalari, mihin hintaan myisit sen, olisin kiinnostunut ehkä ostamaan :) laita vaikka sähköpostia kahdenaiti(at)gmail.com

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!