sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kun matosta tuli räsy...(Se ihana Askon tähtimatto!)

Tarinahan on tällainen; Menin aamulla petaamaan sänkyjä yläkertaan muun perheen ollessa siellä. Koiruus jäi noin 10 minuutin ajaksi yksin alakertaan ja sillä välin se oli ehtinyt raadella Askon muovisen tähtimattoni! Sen ihanan, jota täälläkin esittelin..
Ensimmäinen tuho tuon koiran aikana. Ei paha. En kilahtanut ja toisaalta ymmärrän, että jotain tuhoa pienen eläimen on elämässään tehtävä. Sen verran kiltti ja tottelevainen on, että sai heti anteeksi..

 Jätin maton sitten huoneeseen, koska siitä oli aluksi jyrsitty vain pieni osa reunasta. Mikä kamala siivo siitä tulikaan, mutta jos se on tehnyt "pienen" koiruutemme onnelliseksi, niin olkoon tuo hinta siitä. Kerrottakoon, että koiramme on huono leikkimään leluilla. Ei oikein mitään leluja tai puruluita tykkää ottaa, ei millään keinolla..
 Muutama päivä siitä reunan syömisestä herra Koira oli sitten keksinyt järsiä keskeltäkin. Vissiin on hyvää. Ei edes syö tuota silpettä vaan silppuaa huvin vuoksi ja urheilun kannalta...
Tänään shoppailin Kodin1:stä pari pientä halppismattoa, konepestäviä, puuvillaisia ja harmaita tuonne kodariin. Eivät ole yhtä kivat kuin tähtimatto, mutta menettelee..

Jättäisinkö sittenkin Askon tähtimaton vielä koiran virikkeeksi tuohon pesukoneen eteen? Jos antaisi raadella sen loppuun asti? Oppiikohan sitten repimään aivan kaikki matot...?!

2 kommenttia:

  1. Pahoin pelkään, että jos yksi matto on sallittu, niin on aika epätoivoista kieltää niiden muiden mattojen rikkomista ;)

    VastaaPoista
  2. Aika hirveää jälkeä sitä voi saada hetkessä aikaiseksi! Ja tuo tähtimatto oli niin kiva! :/ Meillä on kanssa noita samoja harmaita mattoja. Eteisessä matto likaantuu hetkessä, joten on ihan näppärää, että sen voi viskata pyykkikoneeseen aika ajoin! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!