perjantai 10. elokuuta 2012

Poppia vai Reimaa?
Yleensä olen jo heinäkuussa alkanut pohtimaan poikien seuraavan talven vaatetusta, nyt on vähän venähtänyt aikataulut ja vasta nyt otin asian mietittäväkseni. =P
Siivosin tänään poikien vaatekaappeja ja pistin isot pinot kirpparille menemään (ensiviikolla on pöytä varattuna jo!), sisävaatepolitiikka on selvä; Uudesta Meandi-mallistosta on tilattava varmasti kaikenlaista ja Po.p:in liikettä kovasti odottelen, josko sieltä sitten löytyisi syksyyn uutta sisävaatetustakin.

Mutta tuo ulkovaatepolitiikka on siis edelleen ihan auki. Pitäisi viikonlopun aikana saada selvitettyä mitä tarvitaan ja mitä ei. Ongelmanahan on ronkeli äiti ja haluaisinkin aina pojat samaan sarjaan pukea tai edes jokseenkin toisiinsa sopiviksi. Po.p:in nettisivuilta klikkasin kuoritakkeja ja haalarin, sekä housut, ehkäpä voisin pojille hankkiakin tuollaisen reippaan punaisen ulkovaatetuksen?!

Minulla on muuten myynnissä Reimatec-haalareita kirpparilla, laitanpa tännekin kuvat niistä;

Haalarit ovat 92 ja 74 kokoiset. Ja en ala postittamaan, eli jos joku paikallinen sattuu innostumaan, niin saa laittaa sähköpostia. Myydään erikseen tai yhdessä.

Ps. Onkohan Reiman talvitopat jo tulleet kauppaan? En ole ehtinyt Reimallakaan alen jälkeen käydä, niin olen aivan totaalisen pihalla.. =)

1 kommentti:

  1. Po.pin kuorivaatteita kyllä suosittelen. Molemmilla pojilla takit ja pienemmällä vielä nuo housutkin ja ihan parhaat oli keväällä, menevät onneksi syksynkin vielä. Ovat vaan sitten aika pientä mitoitusta jos vertaa reimaan. Ja varsinkin nuo kevään takit tais olla tosi pieniä että reippaasti isompi koko piti ottaa.
    Niin ja onko se Po.p tänne tulossa vai?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!