tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mukana Vanish kampanjassa!

Olenhan kertonut jo aiemminkin täällä blogissa, että olen buzzador ja saan aika-ajoin testailtavaksi ja kavereille jaettavaksi erilaisia tuotteita. Tänä kesänä pääsin mukaan buzzadoriksi Vanish-tahranpoistoaineiden kampanjaan ja olin siitä ihan innoissani!

Vanish näytteitä jaoin naapurustolle ja kavereille ja kerroin kampanjasta facebookissakin.

Kokeiluun saamiani tuotteita. Tuota valkoisessa purkissa olevaa käytin vanhojen valkeiden kauluspaitojen pesussa! Ja hyvät tulivat. Meillä pojilla olikin ristiäisissä "kierrätys" paidat, isoimman pojan Antonin vanhat kauluspaidat. Housut ostin, pellavaiset kevyet luonnon väriset..

Vanish-kampanjassa pesuaineiden mukana tuli pieni valkoinen kangaspalanen jonka ajatus oli, että buzzadorina minä likaan sen ja pesen vanish-aineilla puhtaaksi.. Annoin kangaspalasen perheemme 4vuotiaan Iivanin "käsittelyyn" ja sepä otti ja katosi.
Muutaman päivän kuluttua tämä löytyi ulkoa, aivan putipuhtaana..

Koska tuo valkoinen Vanishin lähettämä lappunen oli kateissa, kokeilinkin aineita valkoiseen isoon pöytäliinaan! Tässä mahdollisesti mehua tai jotain marjaa juhlissa roiskahtaneena..Ja hyvin toimi aine, liina on taas yhtä puhdas ja valkoinen kuin alunperinkin!
 
Siis ihan positiivisia kokemuksia Vanishista meillä!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!