maanantai 4. elokuuta 2014

Inspiraatioita havupuutarhaan

 Minulla on tapana selailla pinterestistä kauniita puutarhojen kuvia. Olen myös tallennellut kuvia koneelle, että pääsen niitä sitten lajittelemaan ja järjestelemään ja ehkä sitten käytännössä toteuttelemaankin. Näissä kuvissa on miellyttäviä muotoja ja havu-ideoita, josta suuntaa-antavina meinasin ensikesänä (tuskin vielä tänä syksynä) jonkun idiksen toteuttaa.
 Hauska idea tuo "kuusi" keskellä kiveystä, pyöreässä jutussa ja vielä kun niitä on kaksi, se on vielä hauskempaa. =)
 Pallotuijilla saa tuotua pihaan  hauskoja muotoja myös. Puksipuu on tietysti toinen, mutta sen talvehtiminen vähän arvelluttaa. Kokeilemallahan sen huomaisi., että miten talvehtii. Tässä kuvassa on kauniit istutusalueiden ja nurmikon väliset rajaukset.
 Hauskan näköinen kokonaisuus tässäkin. Laattapolku on kivan graafinen ja nuo pyöreät muodot täydentävät visuaalista ilmettä.
 Betoniastioita voi tehdä myös itse, minua kiehtoo nuo, ja monet muut betonijutut pihassa. Luulenpa, että betonipalloja kokeilen tehdä, ehkä tämän kesän aikana.
Tässä vielä tälläinen, upeiksi kasvaneet pallotuijat. . Luulen, että meillä toteutetaan myös hieman "kohopenkkinä" tuleva havualue..

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!