keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syksyn uutuuskuoseja!

 Pääsin kurkistelemaan Finlaysonille heidän syksyn uutuuksia. Ihania tuttuja kuoseja uusissa väreissä (Esim. Coronna, josta olen täällä postaillut aiemminkin) ja sitten ihan upouusia kuoseja kuten tämä Pesue, jossa pesukarhujen naamanassuja oikein vilisee. Pisteet minulta tuo kuosi saa siksi, että se on hyvin ajaton, mustavalkoinen ja sopii todellakin monenlaiseen tilaan.
 Frankin suunnittelemat astiat lienevät ihan jokaiselle meistä tuttuja! Teema-sarja vähintäänkin tuolta Iittalan puolelta. Nyt Finlayson on julkistanut Frankin suunnitelmiin pohjautuvan kuosin, joka on todella kaunis, ikään kuin "hahmotelma" noista teema-sarjan astioista. -Uskompa, että tämän sarjan patakintaat on vähintäänkin hankittava meillekin.
 Tässä vielä hyllyssä Lappeenrannan Myllymäen Finlaysonilla tuo uusi Pesue-kuosi ja Coronnaa eri sävyissä. Tämän syksyn "Beige" on harmahtavanruskea, ei lainkaan liian tumma sävyiltään.
 Syysuutuuksia myymälässä tuntui olevan pöytä toisensa jälkeen, jokaista en ala erikseen tässä postauksessa esittelemään, suosittelen käymään paikan päällä! Myymälässä oli myös hyviä klubitarjouksia.
Viikonloppuna starttaa Finlayson-aiheinen arvonta täällä blogissa, pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!