Meillä ollaan suht kovia säilöjiä. Erilaiset marjat, sienet, raparperit, maustekurkut jne laitellaan talveksi talteen. Tai no, siiheks asti kun ne tulee syödyksi.
Nykyisin (tai kai niitä on vuosikymmeniä ollut) on niin helppoja systeemejä säilöä asioita ja kun on hyvät, tilavat pakastimetkin. Kellarin puutos on kyllä aika iso miinus, sellaisen elämääni huolisin jos saisin. Itsekasvattamien juttujen, kuten näiden avomaankurkkujen säilömisessä on "sitä jotain".
Maustekurkkuja laiteltiin viime viikolla. Nyt odotellaan kuukausi, että päästään niitä maistelemaan. Lapsetkin ovat ihan malttamattomia! ;)
Ihanaa viikonvaihdetta kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!