maanantai 27. lokakuuta 2014

Lasten toppaa

 Vielä mennään ainakin osittain välikausivaatteilla meillä täällä Etelä-Karjalassa. Nyt kuitenkin on viimeistään hyvä alkaa jo katsastaa onko kaikki tarvittava olemassa. Tässä yllä on meidän tokaluokkalaisen talven vaatetusta, tuo MIELETTÖMÄN kaunis ruskeanharmaa Reiman toppatakki oli kyllä ihan huippulöytö tämän talven mallistosta. Se on niin pehmeäkin. Kirjava korville menevä hattu on myös Reiman uusimmasta mallistosta ostettu. "Hästäkki"-pipo löytyi muistaakseni Prismasta ja tähtipipo on ostettu jo aiemmin. Kirjoneuleinen kaulahuivi antaa vähän piristystä asuun ja poika itse ihastui juurikin siihen. Toppahousut on myös Reiman.
 Kakkostakkina pojalla on Progress by Reiman takki, joka on sensijaan alelöytö viime talven alerekeistä. Sopii sävyltään oikein hyvin noihin muihin tamineisiin. Kuvassa olevat kengät ovat välikausikengät, Eccon nahkaiset coretexit. Sopivat mielestäni esim. kauppareissuille siistimpinä kenkinä läpi talven. Poika halusi laittaa aamulla talvikengät jo jalkaansa, siksi ne eivät ole nyt kuvaan päässeet.
 Tässä meidän eskarilaisen yksi vaate-setti. Takki on Reiman alesta, kaulahuivi samanlainen kuin ylemmässä isoveljen setissä, kuten myös tuo reiman pipo ja kengät. Pojat haluavat aina vaan samanlaisia... välillä äiti haluaisi jo ostaa "samankaltaisia" mutta erilaisia asioita..(menee helposti sekaisin kun ovat niin saman kokoisiakin). Toppahousut hänellä on sensijaan henkselilliset tässä setissä.
Valitettavasti tämä kuva on eri tilassa ja ei luonnon valossa kuvattu, näyttää värit aika kamalalle. No, tässä vielä pienimmän pojan (5v) setti, jossa kierrätystakki, joka ei kalpene uudellekaan (veljien vanha siis), ollut yhdellä lapsella käytössä viime talvena. Kahdet uudet rukkaset, toppikset ja pipo. Kaikki Reimaa. Neulepaitakin tuli kuvaan, se on HM:ltä. =)

Meillä noita toppavaatteita ja erilaisia settejä on useita: Pojat kun ulkoilevat todella paljon ja vaatteita likaantuu ja kastuu kovaa tahtia!

Toppavaatteissa tänä talvena meillä pääpiirteittäin on kaikki lapset melko hillityissä sävyissä. Pienimmäiselläkin kun on tummanharmaata ja vaaleanharmaata toppaa, sekä yksi musta toppahaalari. Ripaus ruskeaa mustan ja harmaan kaverina ja sallittuna sävynä tumman sininen. Niistä on meidän talven toppatamineet tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!