sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Rakennusprojekti jatkuu ja jatkuu

 "Eikai omakotitalo ole koskaan valmis?"-Arvatkaas olenko monta kertaa kuullut tuon. Ei se aina lohduta hirveästi, kun tulee semmonen hillitön epätoivo, että kääk, tämä ei ole IKINÄ valmis. Elämäntilanteiden muuttuessa ja voimavarojen rajallisuuden myöntämisessa on mennyt aikansa ja kesällähän palkkasin meille timpurin tänne auttelemaan. Meillä kun on mielestäni kaupungin paras timpuri, niin ei edes harmittanut, kun ei itse ihan kaikkea olla saatu tehtyä. (Okei, on tuota tekemistä täällä edelleen!)
 Saatiin ensinäänkin autokatos-projektia eteenpäin ja se on jo lähempänä valmista. Valmishan se ei tietenkään ole, aina on jotain mikä puuttuu ja mitä ei voi tehdä ennen kun on se edellinen juttu tehty. Mutta on se jo lähestulkoon valmis. Ja ehkä asteen verran siedettävämmän näköinenkin kuin aiemmin. Siitä minulla ei tässä valitettavasti nyt ole kuvaa. Sensijaan, tssä on kuvaa talon nurkalta, tuonne ylös kuului koristelista, samoin kun alaskin nurkkalautoihin. Tuon listan timpuri kävi laittamassa, ihan huippua! Talon melkein kaikki koristeosat alkavat olla paikoillaan. Meillähän kävi niin, että isäntää on iän myötä alkanut huimaamaan korkeuksissa, niin ei noiden laittamisesta tullutkaan mitään. Onneksi on joku huimapäisempi olemassa. ;)
Sähköhommathan meillä on edelleen kesken. Meillä kun se sähkömies tekee jatkuvasti ohareita ja ei sovitusti tulekaan. Nyt on kuulemma iso projekti meneillään tuolla Venäjälle mentäessä, niin vähän alkaa mietityttää, ennättääkö hän "ikinä" tänne meille. Vinon pinon ulkovalaisimia olen käynyt hankkimassa ja niitä pitäisi kytkeä sähköön.. Jotain hämäräkytkimiä ja liiketunnistimia.

Viime viikonloppuna maalailin vähän paikkoja. Ensi kesän projektia helpottaakseni, =) Saas nähdä, ehkä tämä joskus vielä valmistuu.. Ehkä? ;)

Ps. JOS JOKU KAIPAA täällä kulmilla timpuria, minulta voi kysellä yhteystietoja, Sydämestäni voin suositella häntä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!