torstai 2. lokakuuta 2014

Syksyssä on ihan parasta..

 ...se, että pääsen polttelemaan ihan luvan kanssa kynttilälyhtyjä. Tässä kuvissa on keräämiäni valkoisia talolyhtyjä, näitä ei voi olla ikinä liikaa!
 Ja toinen paras juttu on tietysti takan lämmityskauden avaus. =) Olen tässä pikkusen poltellut jo muutamana iltana, mutta kohta pääsen tositoimiin. =)
Meillä kun lämpöjä ei taloon laiteta päälle ennen kun joskus joulukuulla, niin takalle onkin hommia. Minä tykkään myös tehdä talvella paljon ruokia leivinuunin puolella. =)

4 kommenttia:

 1. Kynttilät ja takkatuli ovat kyllä ihan parasta <3

  VastaaPoista
 2. Ihania lyhtyjä!! Mitä teillä valmistetaan leivinuunissa? Meillä myös leivinuunia käytetään jonkin verran, mutta tuntuu että haluisi vaihtelua lihapatojen ja puurojen lisäksi :-)

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Erilaisia lihapatoja ja kastikkeita hauduttelen leivinuunissa, mutta myös ruokien lisäkkeitä esim punajuuri+lanttu+yrttejä ja hunajaa, perunajuttuja voi tehdä leiviunuunissa, erilaisia laatikoita tietysti..Rajattomasti mahdollisuuksia, juju on siinä ajoituksessa tietystikin. Jotain leipiä, sämpylöitä ja piirakoita olen myös paistanut leivinuunissa.

  VastaaPoista
 4. Lisään vielä: Lihakeiton ja hernekeitonkin voi haudutella leivinuunissa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!