keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pikkuisten kanssa alessa

Pari kertaa vuodessa Reimalla on oikein hyvät, tuntuvat alennusmyynnit. Siellä tulee kyllä käytyä ja hyödynnettyä mahdollisuutta ostaa edullisella hinnalla, vaikkapa vähän jemmaankin vaatteita. Tämän vuoden kesäalesta mukaan lähti perheen pienimmälle takki ja housut, lisäksi ostin kuvissa näkyvät takin ja ulkohousut perheen tulevalle tokaluokkalaiselle. Pikkukumpparit on myös perheen pienimmälle, syksyä ajatellen ostetut.

Olen huomannut, että on suhteellisen helppo ostaa jo seuraavaksi kevääksi vaatteet lapselle, jos yhtään on seurannut lapsen kasvua. Koon valinta on melkoisen helppoa ja Reiman osaavat myyjät ovat myös melkoinen apu tuossa hommassa! Kannattaa siis kysäistä jos ei ole itse ihan varma, mikä koko kannattaa ostaa.

Meillä täällä Lappeenrannassa Reiman ale alkoi juhannuksen tietämillä, mutta muissa lastenvaatekaupoissa oli jo ennen juhannusta huikeita aleprosentteja. Mielestäni -50% alennukset on jo oikein mukavia, itseasiassa eräästä lastenvaatekaupasta syksyksi pitkähihaisia, huppareita ja farkkuja lapsille hainkin, puoleen hintaan. Paikallinen merkkivaatteisiin erikoistunut kauppakeskus möi myös Molo Kidsin vaatteita hyvällä alella ja sielläkin tuli käytyä vähän shoppailemassa. Alet on kyllä shoppailun kulta-aikaa, varsinkin jos sattuu ajoissa ennättämään paikalle! -Tänä vuonna todellakin niin kävi, vai johtuisiko huonosta ruplan kurssista ja vähentyneistä itä-shoppailijoista tämä onni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!