tiistai 10. kesäkuuta 2014

Sirkus tuli myös nukkariin!

 Reippaan keltainen on oikeastaan ainoa väri, minkä olen lasten toivomana sisustukseen hyväksynyt. Samainen sävy, tai ainakin sinne suuntaan menevä, on Prisman ja Sokoksen omassa Ciraf-merkin Sirkus-sarjassa. Tuo sävy yhdistettynä pastellisiin sävyihin ja reippaisiin sirkuksen hahmoihin tekee kuosista houkuttelevan ja mielestäni tuo sopii niin tyttöjen kuin poikienkin huoneisiin!
 Meillä lastenhuoneetkin ovat pääosin melko rauhallisen sävyisiä, kuitenkin tumma keltainen on pienten toiveesta heidän huoneensa teemavärinä. Koululaisten huoneet ovat vielä neutraalimpia sävyiltään ja tuon niihin välillä tekstiilein vähän lisää eloa esim. punaisella.
Tässä huoneessa asustelevat siis Irvin 6v ja Iivan 4v. Huoneeseen kuuluu oma leluvarastonsa, jonne saa kivasti lukittua lelut ja sieltä saa niitä leluja leikin mukaan myös vaihdeltua. Näin kesällä pyrimme pitämään mahdollisimman vähän leluja esillä, koska ulkoileminen on se juttu nyt!

4 kommenttia:

  1. Mistä olet hankkinut tuon pienen pöllömaton? :)

    VastaaPoista
  2. Pöllömattoja on meillä kaksin kappalein ja ne on ostettu viime syksynä paikallisesta "halppiskaupasta" joka on venäläisille suunnattu, luulenpa että sellaisia marketteja ei ole muualla kuin täällä Lappeenrannan suunnalla.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!