torstai 1. syyskuuta 2011

Kuvia sisältäkin hiukan..

 Meidän pääovi on tämän näköinen sisältä päin. Todella vaikeaa saada päivällä kuvailtua tuota ja näin illalla otetussa kuvassa ikkunat ovat varsin tummana.. Päivällä taas kuvasta tulee vastavalon takia tumma... =/ Tuossa oven vasemmalla puolella on tuollainen valkea istuinlaatikko jonka päälle ostin jo 5cm paksun patjan, johonka teetätän Livinki-sisustuskaupan kautta kaksi vaihtopäällistä. Toisesta tulee pellavaisen näköinen ja toisesta harmaa-valkopilkullinen. Ja innolla odotan jo sitä päivää/kesä/kevättä kun repäisen ja laitan päälliseksi jotain "ihan muuta" eli värillistä.. ;)
 Eteisestä keittiön läpi ruokailutilaan.. Edelleenkään en yhtään pidä noista tuoleista, mutta nieltävä ne vaan nyt väliaikaisesti on..Se sijaan rakastan tuota valoisaa ruokailutilaamme, joka on ihana aamuauringosta ilta-aurinkoon ja mielestäni jopa pilkkopimeästä sisälle katsottuna se on kuin jättimäinen tallilyhty.

 Eteisen on vallannut kumppariarmeija. Meidän piha on edelleen täyskatastrofi hiekan suhteen. Emmekä edelleenkään ole saaneet piha-asioita eteenpäin koska maansiirtoliikkeen äijä on tehnyt jo useammat oharit meille... =( Harmi. Lisäksi pihasuunnitelmakin näyttäisi menevän uusiksi koska menetämme ilmeisesti kivet tai ainakin jonkun niistä, mitä olin suunnitellut takapihaan aseteltavaksi.. Saimme kesällä kivet tulevilta naapureiltamme (ja vielä kysyin, että oletko varma että ette tarvitse itse..) ja nyt he haluaisivatkin ne/jonkun niistä takaisin.. Jotta takapiha täytyisi miettiä täysin uudelleen.. Sinnehän oli tulossa nuo kivet tietyssä järjestyksessä ja niin, että ne ovat lasten kiipeilyjuttuihin tarkoitetut ja niiden alla sellaista haketta tms, ettei putoamiset ole pahasta.. Lisäksi takapihalle on haaveissa puutarhavaja tai semmonen lasinen rakennelma..
 Keittiötä..
Olkkaria taas... Ja en ole yhtään päässyt vielä "sisustamaan" oikein mitään, kun asiat on vielä niin kesken ja levällään. Ennen kun viimeisetkin listat ovat paikoillaan ei ole mitään järkeä naulailla yhtään taluja tms seinille tai muutenkaan laitella mitään. Mattojen jne laittamisetkin on ihan turhaa tässä tilanteessa, kun kaikki on joko rakennuspölyssä tai hiekassa ihan koko ajan.. Pari kolme kertaa päivässä saapi harjata kaikki lattiat...(oiskohan aika hankkia imuri **ja pesukone ja kuivausrumpu ja ja ja**... tänne jossain vaiheessa...Dysonia ollaan vähän suunniteltu..)

2 kommenttia:

  1. Minä <3 Dyson! Se on kyllä niiiiin loistovehje, että kannattaa ostaa. En uskonut ennen kuin ekan kerran sillä imuroin :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavan avaraa ja valoisaa teillä! Etenkin tuo keittiö ilahduttaa meikäläistä, kyllä tuolla kelpaa kokkailla lapsukaisille ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!