lauantai 17. syyskuuta 2011

Vierailijoita

Minusta on ollut ihana huomata, että uuteen kotiin on tullut vieraita. On tullut ihan uusia naapureita, kavereita, puolituttuja ja ohikulkijoitakin. Tykkään. Olen yltiösosiaalinen ihminen ja kaipaan ympärilleni sellaista tiettyä ihmisvirtaa, joskus tietysti on ihan kivakin sellainen hiljaisempi hetki/päivä, mutta aika tylsää on jos sellaisia sattuu useampi peräjälkeen. Nyt kuitenkin on ihan kivasti ihmisiä käynyt meillä. Vaikka kodissamme ei ihan kaikki vielä olekaan kunnossa ja paikoillaan.

Tänään meillä kävi erityiset vieraat. Kiitos käynnistä. Saimme ihanat Kivi-tuikkulyhdyt, vaaleanpunaisen ja kirkkaan lahjaksi, niistä kyllä tykkään tosi paljon. On tullut keräiltyä niitä melkoinen määrä. Vaikka alkujaanhan tuumasin, etten ikinä aio niitä itselleni hankkia. Vaan niinhän kyllä sanoin joskus mariskooleistakin.....

Ensi viikolla saamme myös erityisvieraita, vähän pidemmän matkan takaa ja heidän mukanaan meille on saapumassa Edvinin kaipaama pulpetti! =) Kyllä sitä onkin jo odoteltu kuin kuuta nousevaa.. Vai miten sen sanoisi.

Tupareita meillä ei ole vielä aikomus pitää, ehkä joskus sitten, luulen että ei nyt tämän syksyn aikana..Ei ole aikaa vielä moiseen lystin pitoon koska rakentaminenkin vielä vie niin paljon.. Joten tervetuloa vieraat yksittäin! Pidetään juhlat sitten hieman myöhemmin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!