tiistai 6. syyskuuta 2011

Olipa valmiinnäköistä..

Timpuri oli tänään saanut valmiiksi alakerran terassin katon talon takapuolelta. Oli melko kaunis miun mielestä ja taas näyttää talo ihan erilaiselta. =) Lattiaan tulevat kestopuujutut laittanemme vasta ensi kesänä isännän kanssa, koska tänä syksynä ei yksinkertaisesti aika riitä millään. Täytyy vaan nuo materiaalit säilöä talveksi erityisen hyvin..

Mies jääkin taas huomenna(kin) töistä kotiin, koska TIIVIN ikkunamies on tulossa. Mehän tehtiin ikkunoista reklamaatio, josta täälläkin kerroin ja kuvia laitoin.. Useammassa ikkunassa on vikaa ja Tiivi on luvannut tulla korjaamaan asiat. Tämähän tuntuu olevan monessakin näihin samoihin aikoihin ostetuissa Kannustalon paketeissa ongelma, mitä olen kuullut ja blogimaailmassa nähnyt. Onneksi tulevat korjaamaan ja toivotaan, että tekee hyvää jälkeäkin vielä..

Noista reklamaatioista puheen ollen, laitoin jo elokuussa sähköpostia portaistamme koska ne paukkuu, nirisee ja narisee kävellessä tosi hurjasti.. Voisin yrittää jossain vaiheessa ottaa nauhoituksen äänistä puhelimellani tänne. En usko että tämä kyseinen ääntely on kovinkaan normaalia, ainakaan muilla porrastoimittajilla ei tunnu olleen moista.. Mitä nyt olen saanut tätäkin kautta ihmisiltä viestiä ja kun olen kysellyt vastikään rakentaneilta noita porrasjuttuja. Harmi, ettei tuo toimittaja vastannut mailiini vaikka kuviakin lähetin joissa selvitin mikä minusta noissa on nyt ongelmana..Asennusvirhettä epäilemmä. =/ Eikä muuten olla vielä maksettukaan portaita koska eivät ole mielestämme nyt loppuun asti tätä asiaa hoitaneet.

Olemme nyt kuukauden täällä asuneet ja ollaan kyllä koko poppoo tykätty. Lapset ovat melkoisen hyvin oppineet uuden kodin sääntöjä, mitä nyt 2 vuotiaamme menee minne lystää ja tekee mitä huvittaa, taitaa liittyä ikään ja jästipäiseen luonteeseen. Erityisesti pidämme uuden kotimme yleisestä tunnelmasta.. Ja minä pidän takkaleivinuunistamme, josta voin kiittää Kermansavea ja siellä oli ihana myyjäkin. Tuo uunin osto on minusta onnistunut mallikkaasti ja mitään sanomista ei tosiaan mistään siihen liittyen ole. Ja se on aika paljon se. =)

Kannustalon esittelyetuamme emme ole saaneet aikaiseksi käyttää vielä, emmekä pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua hankituksi. Olen aivan täynnä kaikkien asioiden vertailemista, hankkimista ja kaupoissa kiertelyä vertailu mielessä.. Lisäksi alakerran palkkien vahaaminen odottaa vielä vähän viileämpiä kelejä (kun loppuu ulkohommat ja voi keskittyä sisälle) ja sen jälkeen voi vasta nuo viimeiset listat laitella myös.. Niitä ei nimittäin voi laittaa ennen kun palkit on vahattuna..

Sisustamisvaihetta odotan innolla.. Nyt ei vielä kauheasti voi oikein mitään kun ei ole loppuja listojakaan vielä.. Huonekaluhaaveiluja on ja niitä tässä mennäänkin torstaina ystävättären kanssa katselemaan toiseen kaupunkiin asti. Vielä ei oikein mikään juttu ole kohdallaan eikä missään mitään esiteltävää.. Ei edes vessapaperitelineitä olla saatu kiinnitettyä seinille saati pyyhekoukkuja. Jotka tosin ovat olleet odottelemassa jo monta kuukautta pääsyään sinne seinille.

Bloggailu on edelleen vähän hankalaa, minulla ei ole tietokonetta täällä uudessa kotona käytettävissä vaan miniläppäri, eikä töissäkään oikein ehdi koneelle istahtamaan nykyisin. Ehkäpä tämä tästä vielä rauhoittuu ja pääsen taas esittelemään kotiamme paremmin.. Laitanpa vielä tämänpäiväisen kuvan paksunnetuista etukuistin pylväistä...Mielestäni nuo nurkkalaudat rajaavat kivasti taloa, tekevät ryhtiä ja selkeästi jopa pienentävät tai kohtuunnuttavat talon muotoja. Pylväät ovat ylväänä edessä ja antavat ryhtiä, kuten tänään joku minulle sanoikin. Ikkunat ovat paljon suuremman näköiset koristelautojen kanssa jne.. Kyllä, olen tyytyväinen talon ulkonäköön. Toivottavasti saadaan tehtyä kauniit portaat ja lattiat noille kuisteille vielä. =)

3 kommenttia:

 1. En ole tainnut vielä onnitella, joten tässä myöhästyneet onnittelut uuteen kotiin! Hienolta näyttää!

  Tuo sisustaminen on yllättävän haastavaa. Pitkään kun on ensin suunniteltu ja sitten rakennettu on jotenkin malttamaton olo. Kaikki pitäisi saada juuri täydelliseksi ja nopeasti. Sitten kuitenkin tuntuu, ettei haluaisi pilata mitään ontuvilla ratkaisuilla. Itse pilasin viikonloppuna yhden meidän makkarin seinistä eli uusiksi menee. Sitä vain ei aina jaksa ajatella kaikkia asioita ihan loppuun asti.:/

  VastaaPoista
 2. Mitä saitte kannustalolta, olemme pohtineet myös haluammeko esittelyä järjestää meillä.

  VastaaPoista
 3. Kovasti on teidän talo muuttunut tuosta yläbannerin kuvasta, kun vertaa tämän postauksen kuvaan ja edelleen - hyvältä näyttää!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!