maanantai 26. syyskuuta 2011

Pienenpieniä, suuria asioita..

Alakerran vessasta on puuttunut koko asumisemme ajan nyt vessapaperiteline ja pyyhekoukut, jotka siis ovat kyllä hankittuina olleet jo kuukausia, mutta jostain syystä ne eivät ole missään vaiheessa paikoilleen päässeet. Edelleenkään vessapaperiteline ei ole seinässä, mutta ne pyyhekoukut vihdoinkin sain sinne! Kyllä pieni asia voi tehdä ihmisen iloiseksi. =) =) =)

 Eteiseen tuli myös yksi vaatekoukkusysteemi taikka naulakkohan tuo taitanee olla. Koululaisen on helpompi löytää avaimensa kun on vanhassa kodissa tottunut säilyttelemään sitä eteisen naulakossa.. Ja muutenkin on ihan luksusta kun alkaa joitain tavaroita edes saamaan omille paikoillensa. Vielä kun joskus tässä elämässä saisi vaatekaappeihin rekit ja tavaratkin sisälle järjestykseen, niin ois aika hyvin asiat. Niitä vaatehuoneitten hyllyjä/säilytysjärjestelmiä en uskalla vielä edes toivoa..Niiden ilmaantumiseen menee luultavasti vähintään vuosi vielä.
Eteisen penkki-laatikkosysteemin päälle odottelen Livinkistä (http://www.livinki.fi/) patjan päällysiä, jotka tulevat olemaan harmaa-valkopilkullinen ja pellavaisen värinen. Valkea olisi ollut ihku, vaan ei neljän pojan talouteen voi kuvitellakaan eteiseen sellaista kangasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!