tiistai 13. syyskuuta 2011

Sovitaanko niin, että nyt on syksy ja nautitaan siitä?!

Sanoisinko, että nyt riittää murheet ja surut. Ei tällaisten ikävien asioiden kohtaaminen sovi iloluontoiselle ihmiselle ollenkaan. Tietysti ystävän kuoleman tuoma suru tulee mukana yhä, mutta elämän on jatkuttava ja keskityttävä muuhunkin. Nyt tuntuu, että olen taas valmis. =) Kiitos ystäville myötäelämisestä surussa.

Ja sitten siihen rakentamiseen. Meillä edelleen mies näpertelee pylväitä takapihan puolella, etupylväät ovat koristekauluksia vaille valmiit. Kestopuuosat joita tulee terasseihin, kuisteihin ja partsille jäävät tosiaan ensi kesään, ei millään ennätä niitä laitella ennen talven tuloa.. On vielä niin paljon muuta. Hyvät nuo on tähän hätään noinkin. Niin joo, meidän timpurimme on perhelomalla nyt viikon verran ja palailee ensi viikolla asiaan, ilmeisesti pidämme hänet enää yhden viikon ajan meillä töissä.

Uuden kodin sisustaminen kutkuttelee kovasti, pitäisi vaan saada myytyä entinen pois, että saisi sieltä esimerkiksi sängyt meille..Niin ja vähän rahaakin olisi kiva saada.. Alkaa olla Matti kukkarossa vai miten sitä nyt sanotaan. Eiköhän tuo useammalla rakentajalla näin ole. Tuota budjettiasiaa taas tarkasteltiin, alkanee olla viimeiset laskut tiedossa ja maksettunakin pääpiirteittäin, näyttäisi että saunaankin on vielä vähän rahaa. Emme siis ole ylittäneet budjettiamme (ainakaan vielä.). Sauna kylläkin tehdään itse ja sen arvioitu valmistumisaika lienee joulu. En sitten osaa sanoa, että minkä vuoden joulu...

Mattoja, verhoja, verhotankoja, päiväpeitteitä, sänkyä alakerran makkariin, tv-tasoa, kaikenlaista tekisi mieli hankkia. Koitan olla järkevä ja järjestyksen mukainen, etten säntää suinpäin hankkimaan ihan mitä tahansa.. Aloitin tekemään sisustussuunnitelmaa muovikansien väliin, jokaisesta huoneesta omaansa. Toiveissa olisi harmoninen, kokonaisuus jossa ripaus maalaisromanttista henkeä yhdistettynä nykyaikaiseen.. =) Ja edelleen se 50 luku on minun sydämessäni. Toivoisin sen näkyvän yläkerran huoneissa ja ehkäpä kodinhoitohuoneessakin.

En ehkä muistanut mainita aiemmin täällä, tilasin Livinki-kaupan kautta sellaisen istumapatjan päällisen tai oikeastaan kaksi, harmaa-pilkullisen ja pellavaisen värisen. Sellainen tulee tuohon eteiseen istumapenkille. Kaksi kappaletta ihan käytännön syistä; Toinen luultavasti on aina pesussa. Patjaosan ostin Etolasta, maksoi 18 euroa muistaakseni. Sitten kun joskus elämässä on ehkä aikaa, niin voi ommella itse lisää eri värisiä päällisiä..

Piha-asia kytee edelleen mielessä kovasti.. Nähtäväksi jää, että itääkö nurmikon siemen tontillamme vielä tänä syksynä-ensi keväänä vaiko ei. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!