perjantai 26. huhtikuuta 2013

Rappia ja poppia

Perheemme pojat alkaa olla pikkuhiljaa "kengitetty" kevääksi. Arauto Rap on nyt merkki jota hankin heille siistimmiksi nahkakengiksi. Nämä kengät ovat ihan huippuja, kauniita, käytännöllisiä ja pienen ihmisen jalalle hyvin istuvia. Biscaardin ihanuuksia katselin myös ja itseasiassa tilasinkin pari paria sovitukseen, mutta Rap:in lesti oli meille passelimpi näissä malleissa.
Tilasin alkuuna nuo alakulman ruskeat Arauto Rapin nahkatennarit, koot meni vähän hassusti totuttuun nähden (Eccoja on meillä lähinnä pidetty!) joten jouduin tilaamaan sitten vielä vähän eri kokoja, tilasin tähtilenkkarit ja nuo alanurkan mustat. Näiden koot voi näköjään valita "normaalia" pienemmät. =)

Pojilla on näiden lisäksi Eccolta vähän varrellista ja varretonta coretex-lenkkaria, ne on ihan huippuja myös. Ainoa, että ne on vähän tylsän näköisiä, vuodesta toiseen melko samankaltaisia..

Helteillä pojat käyttävät hyvin pitkälti crocseja, niitäkin jokaiselle on omansa. Kangastennareita on myös, niitä en erikseen alkanut ostelemaan koska ne on tosi pienellä käytöllä kesäisin olleet, eivätkä olekaan kovin terveellisiä pienille, kehittyville jaloille.

Itselläni on lättäjalka ja jalkaholvi on laskeutunut  lapsuuden huonojen kenkien, raskauksien ja painon kertymisen myötä. Minulla on tukipohjalliset olemassa, mutta silti erilaisia jalkojen ja lonkkien ongelmia. =( Kumpa lapset saisivat paremmat pohjat jalkojensa kehittyessä ja moisilta vaivoilta säästyttäisiin!

Vappuna lupasin pojille uudet kengät ulkokäyttöön! He odottavat jo innolla.. Sisällä nilla on tepsuteltu jo muutamia viikkoja..

Ps. Muistakaahan osallistua Pop kesähattuarvontaan täällä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!