keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Välikausikelit!

Hassu sana tuo välikausi, mutta kuvaa kyllä aika hyvin sitä missä tällä hetkellä aletaan jo mennä.. Lumet sulaa, toisaalla on hillittömiä vesilätäköitä ja jo kuivia, suliakin paikkoja. Kaverin pihassa kasvaa krookukset, kun taas meillä on vielä täällä puolen metrin lumihanget ympäri taloa.
Lapset ovat satunnaisesti jo aiemmin käyttäneet välikausiasujaan kauppareissuilla ja kaupungilla, nyt alkaa jo osa mukuloista lämpimän aikaan päivällä pärjätä ulkoillessakin niiden kanssa. Vähän kyllä ollaan "sekalainen seurakunta" vaatteidemme kanssa, on talvikenkää, talvipipoa, välikausipipoa, rukkaset vähän sen mukaankin mitkä on vielä kuivana.. Eppusen kaapilla blogissa esiteltiin Reimatec + hanskoja, ne muuten ovat olleet perheemme kestosuosikit jo pitkään! Hyvin pysyy sisältä kuivina, kurarukkaset meinaa jäädä käyttämättä...
Ja muuten :KOHTA on K E S Ä! (9 viikkoa koululaisten kesälomaan!)

Kuvassa: Iivanilla Reiman takki ja housut, reiman pipo ja Reimatec + hanskat (viimevuoden mallistosta), Irvinillä raidallinen setti tämän kevään mallistosta, Reimatec takki, Reimatec housut ja talvipipo Reimalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!