perjantai 5. huhtikuuta 2013

Välikausihaalari

Välikausiasuprojekti sai uuden käänteen, eskarilaisemmehan oli saanut Reimalta testaukseen denim-henkisen ihanan takin, jota kauppareissulla ollaankin jo pidetty. Sen kaverina meillä on Reimatec-housut. Edvin kuitenkin on kokenut housut + takki yhdistelmän hankalana ja hitaana pukea kun kaverit ovella jo odottaa.. joten..
Reimakauppaan tiemme taas vei. Eli ostettiin hänelle haalari. Haalari on nyt 122 senttinen ja oikein sopivan kokoinen hänelle. Poika on n. 117 cm pitkä ja hoikka. Nyt on pojan hyvä "hypätä haalariin", ei ole liikaa liikkuvia osia pukeutuessa..
 
 
 
Vasemmalle nappasin Reimashopista kuvan Edvinin pikkuveljen Iivanin haalarista, piposta ja rukkasista. Samaan sävymaailmaan sijoittuu myös Edvinin itsensä valitsema haalari, pipo ja rukkaset sekä hanskat. Tuota samaa sarjaa kuin vasemmalla oleva haalari on, on myös Irvin-pikkuveljen takki ja housut.
 

Ps. Ihanasti Edvin jaksoi sovittaa haalaria kaupassa. Meillä on aistiyliherkkyyksiä, joiden takia sovitustilanteet ja uudet vaatteet ovat melkein aina katastrof! Nyt meni tosi hyvin, jäi kaikille osapuolille hyvä mieli.

2 kommenttia:

  1. Voi, noi on mun lemppari haalarit, olen haaveillut nimenomaan tuosta raitaisesta meidän Onnille, mutta en millään raaski ostaa. Toivottavasti jäisi meidän kokoa alennusmyyntiin!

    Ja tyhmä kysymys mikä on aistiyliherkkyys?

    VastaaPoista
  2. Aistiyliherkkyyksiä on siis meidän Edillä, Edillä on todettu aspergersyndrooman oireita, ei siis diagnoosia aspergerista ole vielä saanut, sellaiset aistiyliherkkyydet voi olla kuuloaistiin, tuntoaistiin, makuaistin jne liittyviä herkkyyksiä, esimerkiksi kovalle melulle poika on tosi herkkä ja menee ihan lukkoon kovassa melussa ja varsinkin jos se on vieraassa paikassa, kosketukseen liittyvää on hänellä esim. sukkien saumat täytyy olla suorassa ja käytännössä meillä menee Edillä vain yhdenlaiset sukat, koska uuden tuntuiset sukat tuntuu ahdistavalta, samoin kuin aina alkuunsa kaikki uudet vaatteet. Edvin ei ole koskaan oikein tykännyt myöskään läheisyydestä ja semmosesta halailusta jne koska kokee sen ahdistavana. =)
    Tuossa lyhyesti. Netissä on paljon tietoa jos oikein paljon alkaa kiinnostaa.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!