lauantai 19. lokakuuta 2013

Country henkistä shoppailua

Pakkasin eilen omat ja vähän naapurinkin lapsia kyytiin ja jätin heidät miehen kanssa Rauhaan Angrybords -puistoilemaan. Sieltä sitten ajelin kaverin luo tekemään blogipostausta (josta kuulette myöhemmin lisää). Kaverini kanssa olimme sopineet sisustusshoppailubloggailu-reissusta, tosin reissu jäi kahteen sisustuskohteeseen, mutta sitäkin antoisampi reissu se oli. ;) Käytiin aiemminkin täällä mainitsemissani paikoissa, Imatran Kantrikodissa joka on oikein kiva, valoisa ja mielestäni hinnoiltaankin mukava sisustusshoppailupaikka, Kantrikodissa saa aina laadukasta ja hyvää asiakaspalvelua. Kantrikodista suuntasimme Sisustus Country puotiin Imatran Tainionkoskelle ja sieltä nämä upeat kuvat postauksessani.
Sisustus Country puodissa miljöö on todella kiva ja tarjonta runsas. Ja sieltä voi saada hyviä ideoita myös oman kodin sisustamiseen.
Puotiin oli tullut jo kivasti vähän joulujuttuja esille ja koko ajan lisää tulee. Marraskuun lopulla alkaa kaikki jouluhommat olemaan paikan päällä ja ajattelinkin silloin suunnata tuonne uudemman kerran.

Rivieramaison, Odd Molly, Maileg, Greengate, minun lempparimerkkejä ja noiden lisäks vielä paljon paljon muuta on tuolla Sisustus Country puodissa tarjolla.

Viimeisessä kuvassa vilautus Mailegin tontturivistöistä. IHANIA <3 aikaa="" ehtiih="" en="" enn="" h-hetkeen="" itse="" ja="" joulu="" jouluasioita="" kaksi="" kuukautta="" kuusen="" meill="" mink="" miss="" mutta="" n="" nyt="" ole="" on="" p="" paikka="" pohtia="" reilu="" rinen="" sijaitsee..="" ss="" t="" tt="" v="" viel="" vuonna="">
MUISTAKAAHAN OSALLISTUA HALLOWEEN -ARVONTAAN tuossa alapuolella!!!

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!