sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kurkkaus kaaokseen, hassua pilkullisuutta!

Hetken mietittyäni tartuin "haasteeseen" ja otin kameran käteen ja kuvasin kodinhoitohuoneemme. Minulle siis tuli sähköpostia, jossa tiedusteltiin millainen kodinhoitohuone meillä on (liittyen postausta alempana olevaan naulakko-vaate-postaukseen). Tässäpä sitä nyt on:
 
Meillä kodari on edelleenkin vähän kesken. Listoja ja viimeistelyä vailla. Lisäksi kodarissa on asioita joiden paikka ei siellä tule olemaan. Sen vuoksi kodinhoitohuoneemme on melko kaoottinen, sekava ja välillä tuntuu, että mahdoton "hallita". Vaikkakin tilana tämä huone on melkoisen pikkuruinen.
Siirsin parisen viikkoa sitten ulkokukan sisälle talvehtimaan. Se on nyt kuivauskaapin päällä, en keksinyt sille parempaakaan paikkaa. Aika näyttää, selviytyykö tämä kaunis kasvi talvesta.
Pesukoneen vastapäätä on koko seinän taso (ja kaapit ylhäällä ja alhaalla). Tason päällä on alakerran vauvanhoitopiste, koska kodinhoitohuoneessa on hyvä pepun pesupaikka. Yläkerrassahan meillä on hoitopöytä.

Vaaleanpunaiset laatikot ja iso määrä minun käyttövaatteita odottavat vaatehuoneen valmistumista. Meillä on ihan kodarin vieressä arkivaatteille oma vaatehuoneensa, hyllyt puuttuu edelleen.. Ja se punainen johtolanka, kuinka tuo tila tullaan toteuttamaan.

Sinkkisoikossa viikonlopun shoppailuni.. Ja.. vatupassi. Näit aivan oikein.

Pari Odd Mollyn paitaa ostin viikonloppuna, lapasia ja pari kaulahuivia sekä harmaan rouhean neuletakin.

Tämän kokonaisvaltaisempaa kuvaa en uskalla tänne laittaakkaan. Meidän kodinhoitohuone on hassu, pilkullinen, runsas ja AINA IHAN SEKAISIN! ;) Toivottavasti vastasin riittävän valaisevasti sähköpostin kirjottajalle. =)

3 kommenttia:

  1. Ihana pilkkutapetti! (kenen tapetti, jos muistat?)

    VastaaPoista
  2. En uskalla päätäni pantiksi laittaa, mutta oisko ollut Sandbergin mallistoa tämä. =) Olen ihan hulluna pilkkuihin... Mustavalkopilkullinen kodari oli kanssa mielessä.. ;)

    VastaaPoista
  3. Tykkään! Ja kodarin kuuluu olla sekaisin, taikka se ei ole kodari ollenkaan! :) Meillä on sulassa sovussa ompelukset, pyykit ja tällä hetkellä kaikkea muutakin ei niin sinne kuuluvaa ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!