torstai 10. lokakuuta 2013

Kaakonkulman sisustuspuotivinkkejä

Kun oman kaupungin sisustusshoppailupaikat on käyty läpi, naapuri kaupungin ihanat puodit kierretty ja siitä välistäkin (Joutseno) Helkän pieni kiva puoti koluttu useaan kertaankin, on aika vaihtaa maisemaa!
Kotkasta löytyi aivan mahtava sisustuspuoti, jota en vaan voinut ohittaa sivulauseessa. Ensikäyntini tässä putiikissa oli eilen kun reissasimme kohti Vantaata. Sisustusputiikki PP`s Decore, joka myy Rivera Maisonia ja samantyyliseen sisustamiseen liittyvien merkkien tuotteita.

Runsaasti kauniita tuotteita, erijuttuja ja eritavalla esille pantuna kuin aiemmin olen nähnyt. Ihania! Ei voinut kuin huokailla, ihan kuin silmät olisivat karkkikaupassa..
Terkkuja vaan myyjille jotka vaikuttvat kivoilta!

Tänne on päästävä vielä ennen Joulua uudelleen!
 
 Toinen puoti, minne samalla reissulla pysähdyimme oli verkkokaupastaankin tuttu Sisustuslaventeli. Kyseinen puoti sijaitsee ihan Haminan keskustassa.
Hyviä shoppailuvinkkejä otetaan aina vastaan! Lähialueen Sisustus K&K, Helkkä`s Dream, Kantrikoti, Sisustus Country Puoti ja Virpin Vintti Puoti ovat tuttuja, onko muita ihanuuksia?

Onneksi sisustuskauppojen valikoima muuttuu kokoajan ja on aina hyvä syy aloittaa kierros uudelleen, uusien tuotteiden toivossa!

Sisustuspuotivinkkejä, yhteistyöajatuksia tai muuta postia minulle voi laittaa osoitteeseen:
taijamaija@pp.inet.fi

Shoppailuvinkkejä saa laittaa myös kommenttilaatikkoon.

3 kommenttia:

 1. SisustusLaventeli on yksi miun lemppareista, ja siellä tulee käytyä aika usein, kun ollaan mammalassa. Sen vieressä (sama omistaja) on Kauppahuone Pepita, mistä saa ihania naistenvaatteita; NoaNoaa, Creamia yms. Sieltäkin löytyy usein kaikkea ihanaa sekä äidille että tyttärille.

  Kouvolan Veturissa on muuten yksi hauska "krääsäkauppa", Tiger, mistä voi tehdä edullisia löytöjä esim. lastenhuoneisiin.

  VastaaPoista
 2. Mie en ole kauheasti sisustuspuoteja kolunnut, mutta to do listalla olisi käydän Virpin vinttipuodissa ja täällä Frassinossa, josta luin jonkun lehtijutun kesällä http://www.frassino.fi/ Jos innostut käymään niin kerro sit oliko hyvä paikka :-)

  VastaaPoista
 3. Frassinosta olenkin täällä joskus mainnnut, on oikein viehättävä puoti sekin ja puodin pitäjä oikein kiva. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!