torstai 10. lokakuuta 2013

Onnea Vantaa, uudesta Reima Outletista!

Sain joku aika sitten Vip-kutsun Reiman ensimmäisen pk-seudun outlet myymälän avajasiin,
pidin epätodennäköisenä mahdollisuuksiani päästä tuonne, täältä kaukaa Lappeenrannasta. Jätin ajatuksen kuitenkin jonnekin hautumaan ja mainitsin siitä miehellenikin.
Kaikkien mutkien kautta ystäväni tarjosi minulle mahdollisutta päästä hänen kanssaan reissuun ja tuonne avajaisiin myös. Niinpä sinne mentiin!
Reissumme ei ollutkaan mikään perusjuttu vaan kahden innokkaan shoppailijan (ja kahden vauvan) unelmamatka useamman kaupungin kautta. IHANA irtiotto arjesta meille molemmille! 
 Ajelimme heti aamusta täältä Lappeenrannasta Haminaan ja Kotkaan sisustus- ja lastenvaatepuoteihin shoppalemaan (Näistä myöhemmin lisää!).. Sieltä sitten Vantaalle matkamme loppuhuipentumaan Reima Outlettiin!
Myymälän henkilökunta vaikutti tosi kivalta ja osaavalta. Saimme hyvää palvelua ja meidät huomioitiin kivasti. Paikan päällä olleiden virallisten puheiden ja muodollisuuksien jälkeen pääsimme shoppailemaan ja valikoimaan lapsillemme talvivaatteita. Molemmilla meillä on monilapsiset perheet, ystävälläni kolme poikaa ja tytär ja minulla nämä viisi poikalasta, joten ulkovaatetta todellakin menee, ajatella meillä on yhteensä 9 vaatetettavaa!
Keskustelimme ystäväni kanssa reissussamme, kuinka tärkeää on, että lapsilla on laadukkaat, kestävät ja hyvät vaatteet ja tulimme tulokseen, että KYLLÄ Reimalla vaatteet ovat juuri sitä.
 
Haluankin onnitella pääkaupunkiseutua/Vantaata uudesta, laadukkaiden vaatteiden viihtyisästä myymälästä ja mukavasta henkilökunnasta!
 
(ja suosittelen lämpimästi käymään liikkeessä mikäli satutte Vantaalla liikkumaan!)
 
Ps. Valitettavasti en oikein saanut kuvattua myymälässä, koska ihmisiä oli niin paljon ja vauvakin verotti omansa kuvista, sylissä olollaan.
 
Ja vielä suurkiitos Katri, kun teit päivästä mahdollisen ja jaksoit 15 tuntia shoppailua kanssani! Olet ihana ystävä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta! Oli mukava repäisy arkeen =)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti joskus mennään uudelleenkin! ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!