maanantai 2. helmikuuta 2015

Kameravalinta

 Meillähän hajosi tammikuussa digitaalinen järkkäri, siitä täällä kirjoitinkin. Harmiksemme hyvitys minkä siitä enää kotivakuutuksen kautta sai, oli hyvin olematon. Nyt kuitenkin lähes kuukausi mietittyämme ja kameroihin perehdyttyämme, meille hankittiin edelleen Canonin digitaalinen järkkäri : Canon EOS 700D. (linkki)
 Kameran lisäksi ostettiin pari objektiivia, "valovoimainen" laajakuvaobjektiivi ja sitten ihan perusobjektiivi räpsintään.  Minä en osaa sen tarkemmin objektiiveja esitellä, Ja vahvuuksiani ei ole tekniset vempeleet, mutta piakkoin pääsette sitten uusien kuvien kautta näkemään ja kokemaan, että onko parempia kuin entiset kuvat mitä täällä on ollut. =)
Kameran valinnassa yksi tärkeä pointti oli sellainen, että kameran pitää tuntua kädessä luontevalle. Entinenkin kamera istui kuin rukkanen, tässä on vähän sama homma. Ihan nuo halvimmat Canonin mallit tuli katsottua läpi, 1200D tuntui hyvin muoviselta, eikä siinä ollut samanlaisia ominaisuuksia. Ja sitten se 100D taas oli aivan liian pieni kädelle.

Toivotaan tälle kameralle pitkää ikää. =) Ja paljon kuvia!

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama :) Hyvä sellainen harrastajajärkkäri :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tänään vasta pääsin ekaa kertaa kunnolla koklailemaan. =) Jospa saisin piakkoin blogiinkin ihan omia kuvia.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!