keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Esittely pidetty hyvillä mielin!
Sami Kontto Kannustalolta oli esittelemässä meijän taloa ihmisille ja portaat.comin edustus myös oli paikalla. Kiitos heille siitä! Ja kiitos muuten myös paikalle tulleille ihmisille! Oli ihanaa tavata teitäkin, jotka olette tämän blogin seuraajia ja tosi hauskaa, että useampikin uskalsi tulla juttelemaan ja esittäytymään. Festivolle erityiskiitos hyvästä palvelusta!!!

Olotila on melko väsynyt päivän tohinoiden jälkeen. Koti on vielä listaton, saunaton,  saunaosaston katoton, yläkerran lasi-ikkunat pitäisi saada tehtyä ja ulkopuolellahan on vielä paaaaaljon tekemistä. Siivoamisen määrä vieläkin hirvittää, pölyä tuntuu tulevan koko ajan lisää ja lisää..  Ajattelin huomenissa ottaa yhteyttä vastaavaan mestariimme ja sopia sen loppukatselmuksen tilaamisesta, joka sitten voisi olla viikon kuluttua suunnilleen. Ajatus olisi heinäkuun loppupuolella muuttaa, ehkä.

Ps. Sami Kontto on ottanut yllä olevat kuvat. Kiitos Sami!


4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää teillä. Tiedätkö, kuinka paljon kävijöitä oli esittelyssä? Tuliko mitään "tuhoja", naarmuja seiniin tms?

  VastaaPoista
 2. Teillä on todella kaunis koti! Ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anu ja Anonyymi! Meillä ei ole vielä tehty paikkailuja seiniin eikä lopullisia tasoitteluja (aikuisopiskelijoiden jäljiltä), muutamassa kohtaa oli vielä pakkeliakin seinissä kun en ennättänyt paikkamaalaamaan esim. rättipatterin asennuksessa syntyneitä jälkiä.. Esittelyssä en huomannut vielä ainakaan tulleen mitään tuhoja minnekään. Ja avojaloin ihmiset meillä kävi nätisti, niin ei sotkujakaan sinänsä. Eikä meillä edes kunnon siivottua ollutkaan vielä, koska on hommat vielä niin vaiheessa. Eniten minua hirvitti pääovi, ettei se saisi osumia, koska emme ole pumppua vielä siihen hankkineet. Mutta sekin hoitui pitämällä ovea koko päivän apposen auki.

  VastaaPoista
 4. Kiitos näytöstä, tuli tarpeeseen tänne Lappeenrannan seudulle. Meillä on tarkoitus rakentaa jossain vaiheessa, tontti on valmiina ja Kannustalo on vahvoilla. Näistä näytöistä saa paljon irti, pystyy suhteuttamaan neliöitä pohjapiirokseen. Helpottaa sitä valitsemista, mikä riittäisi meidän perheelle ja tarpeille.

  Oikein kaunista oli teillä sisällä, monia asioita ihastelin. :)

  PS. olenkin näköjään päässyt kuvaan, pilkahdan yhdessä kuvassa. ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!