tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sillä välin kun isännät paukuttivat parvekkeelle kaiteita..

..niin me pojat käytiin heppailemassa kaverin ponilla.

 Irvinille jännä paikka mennä ekaa kertaa oikeesti ratsastamaan!
 Edvin on ollut ennenkin.. Ja tykkäsi tooooodella paljon. Kyseli melkein kolmen tunnin jälkeenkin vielä, että eikö voitas tulla jo huomenna takasin.. Ja haluaisi ihan itse ratsastaa jo, ilman talutusapuja.
 Iltapäivällä paettiin sadetta talolla sisätiloihin ja sekoitettiin maailma erilaisten puupalikoiden ja timpurin ruuvien avustuksella. Olemme nykyisin yleensä päivät talolla viettämässä aikaamme ja yritän siinä sivussa sitten jotain pientä saada tehtyäkin. Huonolla menestyksellä.. Tänään olin vieläpä niin väsynyt kolmen yön valvomisen jälkeen, että hyvä kun pysyin hereillä. Minulta on kadonnut yöunet.

 Parveke-juttu keksittiin tosiaan alkaa tehdä ennen muuttoa. Nimittäin on täyskatastrofi yrittää yhtään mitään noiden lasten kanssa jos parvekkeelle on mistään kautta pääsyä ilman noita kaiteita..

 Pavekkeen lattia tulee nousemaan 9cm vielä tuosta.
Pylväskuva joka ei suostu menemään oikeinpäin. Mut onpahan pylväs.

2 kommenttia:

  1. Muuttolupaa ei heru ennenkuin terasseilla ja parvekkeilla on kaiteet. Tai sitten niille johtavista ovista täytyy ottaa kahvat pois :-)

    Mulla kanssa jatkuvasti ongelma noiden kuvien kanssa, osa niistä heittäytyy jatkuvasti pitkälleen :/

    VastaaPoista
  2. Joo ei heru ei, tosin meillä oli just tuo ajatus, että otetaan kahvat ovista irti jne.. Mut nytpä ei tarvi ottaakaan, kun alkaa kaiteet olla mallillaan. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!