sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Jokapaikan jomotus, kolotus, nälätys, väsytys, mutta niin paljon kivaakin!

 Reikä seinässä. Halot loppuivat kesken, mutta ajattelin tilata niitä lisää kotiinkuljetuksella. ;) Reikä on vielä vähän vaiheessa, mutta koska meillä on taloesittely tulossa, halusin stailata sen jo noin. Ettei ole niin orvon näköinen reikä.

 Vetimetön yläkerran kylppäri. Suunnittelijan mokan vuoksi jouduimme vaihtamaan vetimet, eikä hajuakaan milloin ne saadaan. Yk kylppärin kalusteet ovat valkoiset, ei kiiltävät, ihan perussettiä. Ja tykkään tuosta Idon altaasta tosi paljon. Ja muksutkin tykkäävät. (sorry siivouskamaa kuvassa mukana)

 Keittiötä vielä pahvitetun lattian kanssa. Pesin osan ikkunoista viikonlopun aikana. Osaa en saanut pestyä, koska nyt lähti Kannustalolle ikkunareklamaatio.. Josta kohta lisää..

 Keittiötä. Tähän vasemmanpuoleiseen seinään isäntä tahtoisi sen välitilalasin, mie tahtoisin vain tuonne hanaseinustalle ja hellan taakse. Katsotaan "kumpi määrää lasin paikan".. ;)

 Eteisen lattiata ilman pahvituksia. Ja kuivauskaappipahvilaatikkoa näkyy tossa sivustalla. Ja puolivalmiit portaat ja vaatsikka siinä vieressä. Ja olkkari jossa ompi lasten "kiipeilytelineet" vielä. Yritin vähän imuroida paikkoja tänään, tiistai-iltana-keskiviikko päivänä ois ajatus ottaa vähä tarkemmalla kädellä. Meillä tuo saumakin noissa laatoissa on oikeesti musta..
 Pikkusten nukkarissa on nyt tää psykedeelinenretrohenkinen ja ei-yhtään meijän talon muuhun värimaailmaan-sointuva puu-tapetti. Tykkään kaikesta edellä mainitsemastani huolimatta! Antaa eloa vähän poikien huoneeseen.

 Ilman pahvia lattiassa, näyttää jo vähän enemmän omalta. Nimittäin en edelleenkään ole semmonen ihan vaaleen ja haaleen ystävä, vaan kontrastia saapi olla, niinku lattian ja kaappejen välillä nyt onkin. Ruokailutilassa on tässä kuvassa vielä pahvit lattiassa..

 Keittiön seinämä, johon on tulossa alkavalla viikolla FESTIVO.
 Ikkunoiden ikäviä piirteitä. Olen jonkun muunkin kannustalorakentajan blogissa viime syksynä nähnyt samanlaisia kuvia ja silloin kun ikkunat tuli, päällisin puolin ne höyrysulkumuovien läpi katseltiinkin, ei päällepäin mitään näkynyt, mutta nyt kun niitä availee niin palaset vaan sinkoilevat ympäriinsä (ei kaikista!) ja tuonnäköisiä ovat. Eikös ole harvinaisen kamalia?

Myös saranatapit puuttuu joistain ikkunoista kokonaan ja osa ikkunoista ei suostu avautumaan millään ilveellä. Toivotaan, että Kannustalo vastaa tähän reklamaatioon pian.

4 kommenttia:

 1. teillä tapahtuu ja paljon. aika ikävän näköiset ikkunanrikkoutumat. poikien puutapetti aivan ihana ja kylppäri+keittiö hienoja. varmaan syyhyttää jo laitella sisustusjutut siivouksen jälkeen paikoilleen, sit talo näyttää jo asutulta-a vot!

  t.K Espoosta

  VastaaPoista
 2. Laattalattia näyttää todella hyvälle! Ehkä osittain myös siitä syystä, että meillä on hyvin samanlainen.. ;D Muistatko, mikä tuo teidän laatta on? Ikävä juttu tuo ikkunahomma. Remontissa on ihan riittävästi muutenkin tekemistä, niin ei toivoisi kovin paljon virheitä tavarantoimittajilta.. :/

  VastaaPoista
 3. Meille on muuten näillä näkymin tulossa ruokailutilaan samanlainen ja saman värinen lattialaatta, hauska nähdä miltä näyttää teillä :)

  Toivottavasti ikkunareklamaatio selviää nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihan hauska laatta, kun ei olekaan ihan täysin musta.. Se valkoinen antaa hieman anteeksi ja piilottaa pahimmat roskat siinä seassa. Mietin kyllä tuonne ihan vaaleaakin lattiaa, vaaleanharmaata, mutta olisi ollut meijän koti liian "leijuvainen" jos ois ollut vaaleat lattiatkin..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!