tiistai 5. heinäkuuta 2011

Sitä saa mitä tilaa, tai sitten ei...

Laitanpa tuollaisen otsakkeen. Ja ennen kun asiat on kondiksessa, tai edes jonkunmoisessa jamassa niin enpä kerro siitä sen enempää täällä julkisesti.

Mutta mukavempiin asioihin; MEILLÄ VIRTAA VESI. Viimeinkin vesi virtaa hanoihin ja vessanpyttyäkin voi jo käyttää, tosin ei ollut ajatus käyttää vielä. =) Huomenaamuna haen vielä yhden puuttuvan hanan ja putkari sen sitten asentelee paikoilleen.

Portaat-asia on vähän auki vielä, koska niistä osa lähti sorvattavaksi (?) takaisin tehtaalle ja lupailivat kyllä tämän viikon aikana ne toimittaa.. Toivotaan että näin on. En ole eilen enkä tänään saanut yhteyshenkilöämme sieltä puhelimeen... (onko tämä paha enne, toivottavasti ei?)

Keittiö valmistunee pikkuhiljalleen..

Alakertaan tulossa vaatehuone ja viikonlopun aikana aion sen paklata ja maalailla kondikseen. Koska meillä on tosiaan tulevalla viikolla se esittely!

Niin ja tällä viikolla piti tulla lasijutut lasiliikkeestä, vaan eipä ole vielä näkynyt tai kuulunut. Soittelenkin huomenissa sinne perään. Ja tilaan (jos tilaan?) samalla keittiön välitilanlasin sieltä.

Timpurimme näperteli tänään kattojen ja tuon vaatehuoneen kanssa, vielä olisi kaikenlaista tehtävää hänellekin tulevan viikon ajaksi. Melkein ois kahdelle jos ei kolmellekin miehelle työtä... =) Ainoa kehen tällä hetkellä luotan tai ainoat ovat meidän timpurimme ja putkimies. =)

2 kommenttia:

  1. Meille on myös tulossa välitilaan lasia, vielä tilaamatta. Siksipä pari kysymystä: Otatko tavallista vai karkaistua lasia? Mitä meinasit laittaa sinne taakse - tai tuleeko mitään? En kestä sitä ajatusta, että lasin taakse voi laittaa melkein mitä vaan! Aivan liikaa vaihtoehtoja, joista valita..

    VastaaPoista
  2. Tuota tuota, en ole vielä ihan satavarma mitä lasia sinne välitilaan tulee. Meillä oli eilen neljä erilaista kirkasta lasia (erilaisilla kuvioilla ja etsattuna) kokeilussa ja ne vihertävät aika ilkeästi. Se ei oo kauheen kivannäköistä. Tänään hain harmaita erilaisia lasivaihtoehtoja kokeiluun. Ja minulla ei nyt alkuun ainakaan tule yhtään mitään sinne lasin väliin. Vain se lasi suojaksi roiskeille, sekä hellan taakse, että vesipisteen seinämälle. Ja miun mielestä tuo lasi ei ole karkaistua, en ole ihan varma. Neliöhinnat 42e/m2-95e/m2 noissa mitä olen katsellut.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!