torstai 14. heinäkuuta 2011

Kattoa pään päälle ja listoja ylös

Ahkera timpurimme teki tänään meille kodinhoitohuoneen kattoa. Joskin se on vielä vähän kesken, koska sähkömiehemme ei ole saanut aikaiseksi ilmaantua paikalle, että saisimme sabluunat joilla kattoon tulevien isoojen osittain upotettavien valaisinten aukot voisi tehdä.. Mutta aavistuksen valmiimmalle taas näyttää sielläkin, eikä vaatinut paljoa.

Timpuri alkoi tuossa jokunen aika sitten laitella yläkertaan suurimpaan lastenhuoneeseen listotuksia, että pääsemme roudaamaan tavaroitamme sitten sinne, että muuttoasia edistyisi pienen pykälän sitten. Meidän tämän hetkinen koti on aivan täyskaaoksessa ja täytyisi saada tavaroita vietyä pois ja siivoiltua esittelyä ja myyntiä varten... Tuohon meillä ei ole ollut voimavaroja vielä. Mutta jospa se tästä.

Niin joo ja mieheni piti jäädä kesälomalle juhannukselta. Sitten viikko juhannuksen jälkeen ja edelleen hän tänäänkin oli vielä töissä. Se meinaa vähän taas kiristää minun hermojani, koska tämä kesälomalle jääminen joka ikinen vuosi viivästyy ja viivästyy. Ja onhan hänellä edelleenkin talvilomakin pitämättä viime talvelta. Onneksi taidan viikonloppuna saada kokonaisen vuorokauden omaa aikaa, kun mies pakkaa lapset ja lähtee maalle niiden kanssa. Arvatkaapas meinaanko nukkua? Ja käydä ulkona syömässä vaikka yksin? =) Ihan luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!