perjantai 12. huhtikuuta 2013

Huhtikuu on kenkäkuu.. ;)

Meillä ainakin näyttäisi sille. Sain viimein netin kautta tilattua pojille vähän kesäksi kenkiä (www.pikujalat.fi ja Eccon verkkokaupasta), ihan koko kenkäkomppanja ei ole vielä koossa, mutta muutamia kuitenkin. Itselleni ostin tänään Vagabondin nahkaiset tennarit, vaaleanpunaisena! Kiitos kaverille vinkistä. :) Jätin haaveilemani pinkit Converset odottamaan vielä sitä seuraavaa nuoruuttani, on nämä jotenkin vaan kivemmat vähän "aikuisemmalle" naiselle. Sitä paitsi, nämä on kivemmat jaloissakin. Minulla on lättänäjalat, itseasiassa saan pari kertaa vuodessa sairaalalta uudet tukipohjalliset, minulla on aina ollut vähän jalkaongelmia. Näihin saan tungettua hyvin tukipohjallisetkin.

Toiset kengät mitkä lähti Aleksi13:sta mukaan, on nuo keskimmäiset  Ten pointsin sandaalit. Ne vaan näytti niin somilta vaaleanpunaisilta siellä hyllyssä. Melko herkkää on nyt kevään kenkien väri. Seuraavaksi parin viikon sisällä suunnittelin hankkivani vielä kävelykengät ja ristiäisiin jotkut herkut korkkarit!

Noihin jalkaongelmiini viitaten, haluan omille lapsille hyviä kenkiä. Teinin kanssa alkaa ollakin ongelmana se, että olen ostanut hänelle sekä hyviä ja tukevia oikeanlaisia kenkiä, että hänen itsensä haluamia.. Arvatkaa vaan jääkö koskematta ne terveellisemmät kengät? =( Ikä alkaa olla sellainen, että oma pää on jo noissa asioissa kova. (Ihan kamalat KUOMAT jalassa kävi viime talven koulua vaikka Eccon Coretexit oli kaapissa..) Pikkupojille vielä olen voinut vaikuttaa kenkiin ja en todellakaan halua heidän jalkojaan pilata halppis lättänöillä. =/ Nyt on bisgaardin nahkatennareita, Eccon coretexeja ja Rap:in kenkiä pojille kesäksi varattuna. Yritän niistä joskus saada postauksen tehtyä.

Ps. Reinot vaan halusivat tulla mukaan kuvaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!