maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kesä keikkuen tulevi, samoin kesähatut!

Nyt se kesä tulee kohisten, tai ainakin kevät jos ei ihan vielä kesä! Vaaterintamalla kuitenkin kovaa vauhtia kesävaatehankinnat on meneillään ja ajattelinkin vihjaista, että Polarn O. Pyretillä on kivoja kesäuutuuksia ja aurinkohattuja jo kovasti myynnissä!

Käytiin viime viikolla eskarilaisen kanssa sovittamassa lippiksiä, hän halusi välttämättä juuri tämän punaisen lippiksen, jossa on P-kirjain. Pikkuveljille sen sijaan valitsimme yhdessä
vaalean turkoosit lakit! Jotka muuten sattuvatkin aika monen tämän kesän lempparivaatteemme kanssa, niin Polarn O: Pyretin t-paitojen, kun Meandi:n paitojen ja kesäshortsien.

 Aika vinkeä yhdistelmä tulee myös punaisesta ja turkoosista. Ei paha. Aika huippu oikeastaan!
 Eskarilaisen pyöräilysetti. Viimesyksynä hankittu punainen Polarn O. Pyretin Windfleece, hyvin rimmaa tuon lippalakin ja punaisen jopon kanssa.
 Aurinkohattuja oli ihan pikkuisillekin monenlaisia, meidän pieni mies sai tämän ihanuuden! Nämä hatut ovat muuten kääntöhattuja, narut saa vedettyä näppärästi läpi hatun toiselle puolelle.
 Hyvät säädöt näissä lippiksissä on, isompien koossa on solkisysteemi ja pienemmille tarra. Meidän  vajaa 4v, 5v ja 6v saivat samaa, isompaa kokoa olevat lakit.

Ja vielä viimeisenä tuo ihana nallebody, ostin kesäksi 68 senttisenä tuon, siihen sopivat pilkkupökät ja sitten tuo auinkohattu vileä toisinpäin käännettynä eli viheänä tuossa.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa! Ja meinasinkin vielä lopuksi kysyä, mitäs tykkäisitte lukijat kesähattu-aiheisesta arvonnasta täällä blogissani?!! =) Laitetaanko arvonta käyntiin?

Ihanaa alkanutta viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Kivoja hattuvärejä! Ja arvonta ois ihana!

  VastaaPoista
 2. Noi Popin kääntölakit on kyl ihanii. Mä ostin kirppikseltä yhden vanhan mallin. Voi sitten käännellä mielen mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Eskarilaisen pyöräilysetti kiinnitti huomioni. Kai pojat käyttää pyöräillessään kypäriä päässään? Lippishän mahtuu kypärän alle tarvittaessa.
  Nimim. Se huolestunut tantta <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!