torstai 4. huhtikuuta 2013

Viimepäivien shoppailut

Olen "koukussa" Ellokselta tilaamiseen. Se vaan on niin helppoa ja näppärää ja siellä on aina ihan kivojakin kodin sisustusjuttuja. Vaatteita tai muutakaan en sieltä yleensä tilaile.
Reilu kuukausi sitten tuli jo päälähetys ihania tähtijuttuja, ostin vähän rullakappoja joissa tähtikuvio ja vuodevaatteita tähtikuoseilla. Viimeaikoina siellä on ollut noita tähtiä vähän joka lähtöön. =) Nyt tuli jälktoimituksella pari istuin tyynyä vielä.
 Pienet kerholaiset saivat uudet reput, tilasin nekin netistä. Pojat halusivat armeijan värisiä juttuja, armyn vihreää ei juuri ollut, nämä olivat lähinnä armeijavärityksiä. (Äiti olisi halunnut sen postiauton keltaisen ja punaisen).. Ihan kivat ja kauniit käyttöjutut. Entisissä repuissa olikin jo kaikenlaista pientä vikaa ja vetskarit rikki.
Tulevalle viikolle pitäisi varata neljälle poitsulle parturiajatkin. Aina mukava "lovi" kukkaroon (27e/pää), kun vie pojat parturiin, olen yrittäny noin 1,5 kk välein viedä. Joskus ennen käytin kuukauden välein.. Nyt tuntuu ettei ois ees aikaa moiseen. Niin siis pojilla on eräs valokuvausjuttu taas tulossa, niin sitä varten pitää vähän siistiä kuontaloita. Alla olevat Pop:in kesäiset raitapaidat ostin eilen pienille ja vauvalle tuon sinisen bodyn.Farkkuja ja sammareita suunnittelin alaosiksi kuvaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!