tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kun oikein kovasti jotain tahtoo..

Bingo!

Nyt tällä hetkellä näyttää hyvälle, nimittäin tontin täyttö ehkä, mahdollisesti ja ilmeisesti aloitetaan parin viikon kuluttua. Sitä ennen on miljoona muuta asiaa, mitä täytyy saada järjestykseen ja hoideltua. Toivotaan, että asiat menee parhain päin! =) Ihan mahtavaa. (Tottakai joudutaan varautumaan aina kaikkiin mahdollisiin muutoksiin..)

Aion huomenissa soitella maansiirtoliikkeiden numeroihin ja yrittää selvittää niille tilannettamme ja saada jotenkin kilpailutettua niitä.

Eilen käveltiin tontilta eteenpäin, meidän katua ollaan alettu rakentamaan eteenpäin, sinne kadun päähän tulee sellainen "silmukka". Yksi kaunis tontti siellä pisti erityisesti silmääni, se oli siellä ihan perällä ja mäennyppylän päällä. Joku saa sinne ihanan paikan kodille joskus. Mieheni tosin ei usko, että tuonne tulee koskaan ketään muita asumaan, koska tuo alue tuntuu olevan vähän ongelmallinen rakentaa. Jokaisessa tontissa jotain erityistä. (Meidän silmin). Vaan se mikä minusta on niin ihmeellistä; LUONNON KAUNEUS! Tuo alue on louhittuine kallioineen, sysimustine metsineen ja isoine aukeineen jotenkin vaan niin pelottavan kaunis. Ihmisen tekemä turmellus ja luonnon kauneus yhdistettynä.. Eilen kävelin kallion murskasta tehdyllä "tiellä" ja nuuhkin kesäillan tuomia tuulia haaveillen siitä, että ehkä joskus vielä meidän talo siellä alueella tököttää seistä. Niin joo, en tiedä varmaksi mutta kaupungin nettisivuilta kun on seurailtu niin ehkä noin viisi tonttia tuolta kadulta on mennyt.

Ainiin ja joo muuten, lupasin uusia valokuvia tänne. Lupaan ottaa niitä ja laittaa. Vaikka vain tontista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!