maanantai 7. kesäkuuta 2010

Pysynkö enää itsekään kärryillä vai en?

Kyllä. On pasmat sekaisin ja ei enää itsekään meinaa pysyä kärreillä. Pakkaa vähän sekoiteltiin tänään ja soiteltiin ristiin rastiin.

Kaikkihan alkoi siitä, kun viime perjantaina piti olla periaatteessa kaupungin herroilla palaveri, jossa päättäisivät tontin täyttö asiasta. Noh, minulle selvisikin keskiviikkona tai torstaina, että henkilö joka on keskeisessä asemassa tämän asian tiimoilta, niin hän ei olekaan töissä ennen tiistaita.

Noh, sovitusti soittelin työmaamestarille maanantaiaamuna ja lopputulos oli köyhä; Emme olleet yhtään sen viisaampia. Ainoa, että hän vähän puheli mahdollisuudesta, että kaupunki tulisi täyttöasiassa puolitiehen vastaan. Olisihan sekin tietysti jotain, mutta..

Ja kaiken tämän kruunaa se, että olin perjantaina keskustellut tuttavaperheen miehen kanssa rakentamisajatuksistamme taas vaihteeksi ja hän sitten keksi ehdottaa meille vastaavaksi mestariksi kehumaansa henkilöä jolle sitten hän soittikin ja sai kyseisen v.mestariehdokkaan kiinnostumaan asiasta. Noh, mitenkä kävi, soitin vastaavamestari-ehdokkaalle tänään ja hän onkin tuon kaupungin työmaamestarin lapsuudenystävä ja hyvä kaveri edelleen.. No hepä sitten vaihtoivat keskenään tietonsa asiaan liittyen ja kävivät tontillakin.

Noh, minulle selvisi myös, että kaupungin herrat ovat tontilla käyneet jo viime viikollakin kökkimässä ja että huomenna iltapäivällä olen EHKÄ hieman viisaampi täyttöasian suhteen.

Mitä tästä opimme: 70 000 asukkaan Lappeenranta on pieni kaupunki, piiri pieni pyörii vai miten se oli..

Enkä ehkä kehtaa kertoa kauheasti, mutta siis tämän illan vastaavamestari ehdokkaan tapaaminen sitten selvensi minullekin, että minähän tunnenkin tämän miehen jo ennestään. XD

Toivotaan, että tämä on enne. Ja hyvä sellainen. Enempää en todellakaan ala näitä kauniita ja rohkeita täällä sepostamaan. Ja tästäkin taisi jäädä jo useampi käännekohta kertomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!