keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Luovutettu on ja koko ajan tapahtuu

Nyt on talo sitten virallisesti meidän kun se on meille talotehtaalta luovutettu, tai siis tehtaan asentajilta. Siinä olivat korjanneet pari "pintavirhettä" jotka olivat ilmeisesti nosturilla nostettaessa ja seiniä paikoilleen asennettaessa tullut, tuossa aiemmassa kuvajutussa näkyikin toisesta niistä kuva. Muutapa huomautettavaa talopaketista ei löytynyt näin äkkisistään, toivottavasti ei löydy jatkossakaan. Kiitos ihanille asentajille, olitte tosi kivoja!

Tänäaamuna tontille tulla tupsahti hillitön määrä styrokseja ja villoja. Ja siellähän se -24 asteen pakkasessa meijän talossa timpuri on touhunnu koko ajan.. Yläkerran lattian koolaukset se on tehnyt ja siellä nyt miun käsittääkseni tilkihtee reikiä talosta siihen malliin, että saadaan kohta alkaa lämmittämishommiin.

Eilen kiipesin talon yläkertaan ja kävelin sen halki. Katselin joka puolella olevista ikkunoista ja ihmettelin maisemia. Ihan mahtava tunne! Vihdoin minä pääsin kurkkaamaan, mille ympäristössä oikeasti näyttää talosta katsottuna. =)

Sähköurakoitsija, lvi urakoitsija ja ilmastointihommat saatu viimein päätettyä. =) Niistä ehkä myöhemmin lisää ja lisäilen ne tuonne kunhan ennätän... (joitain ehkä kiinnostaa)

2 kommenttia:

 1. Kade. Siis tuosta talopaktin luovutuksesta. Meillä vielä kaukana, kaukana edessä.

  Tänne eksyin Facebookin Raksakimpan kautta.

  Lisäsin blogisi lukulistalle.

  Otto.

  VastaaPoista
 2. Aika menee yllättävän nopsaan Otto! Malta vaan vielä hetki, kyllä se aika koittaa ja saat oman talopakettisi. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!