lauantai 26. helmikuuta 2011

Maalattua vaiko tapettia

Sisustukselliset asiat ovat vielä hyvin kaukaisia, mutta silti niitä aina välillä yritän pohdiskella. Nimittäin kun minähän olen kovasti haaveillut, että lähestulkoon kaikki seinät olisivat maalattuja. Keittiöön-ruokailusaliin, vaatehuoneisiin sekä vaatekaappien taustoihin ja ehkä mahdollisesti kodinhoitohuoneeseen tulisi tapettia, kaikki kuusi makkaria maalattua, olohuone, eteinen jne kaikki sitten maalipintaa vaan.. Mies epäilee sitä, jaksanko paklata jokaikisen naulan kannan tarpeeksi hyvin.. Ja itsekin välillä sitä pohdin. Yritinpä jopa kysellä ruiskutussysteemiä maalausfirmalta, mutta sekin maksaisi pelkkä ruiskutus 15e/m2, eli aika hunajaisen hintaista, että siihen se sitten jäikin se ajatus.. Niin että mitäs sitten.

Nuo tapettihommat arvelluttaa, koska niissä on helposti saumakohdat näkyvillä vaikka miten hyvin laittaa ja en vaan koskaan ole tapeteille lämmennyt.. Tiedä häntä miksi.

Ehkäpä tämä asia vielä jää mietintään.. Ja selvittelen vielä sitä ruiskutusjuttua tulevan viikon aikana, kun sain kaverilta vinkin hyvästä ja edullisemmasta (?) vaihtoehdosta tähän..

2 kommenttia:

  1. Kaverini mietti samaa ja päätyi tapetoimaan seinät maalattavalla tapetilla. Sen voi maalata useamman kerran, jos sattuu nyt valittu väri joskus tökkimään eikä tarvi alkaa heti kiskomaan tapetteja irti. Niitä tapetteja löytyy sekä kuviollisia että sileitä :) Mä en edes aluksi huomannut, että seinät on tapetoitu :D

    VastaaPoista
  2. Meillä ruiskutettiin seinät... ja kyllä sitä hiomista sitten sen jälkeen riittikin, voi kissus sentään... en tiedä kuuluisko teidän hintaan hiominen, mutta me päätettiin tehdä itse. Piti olla tosi hyvä ruiskuttaja, ja varmaan onkin, mutta kyllä me tuumattiin jälkeen että nätimpää olis tullut itse tehden alusta loppuun. Nyt on tyhmästi jostain naulankannoista maalit pudonneet pois vaikka niin huolellisesti muka kaikki tehtiin. Meilläkin tosin olis ollut sitä paklaamista niin hirveästi, että en tie olisko talo vieläkään valmis jos sen olis kokonaan itse tehnyt. Maalattua pintaa meillä on ehkä noin puolet seinistä; aula, keittiö, ruokasali, khh, pukuh, veskit...

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!