keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Siellä se nousee!

Tänä aamuna meidän tontilla on käynyt kuhina. Nimittäin talo alkaa siellä kovaa vauhtia olla pystyssä, alakerta jo miltei valmiina kun mie sieltä tänne kotiin lämmittelemään läksin. =)

Aamu alkoi puhelulla, kun rekkamies soitti olevansa puolisen tuntia myöhässä. Sittemmin mies lähti tontille touhuamaan jo ennen seitsemää ja minä hoitelin lapset tarhaan ja kouluun. Kävin aamulla kauhistelemassa itsekin huonosti aurattuja teitä ja siellähän ne oli jo jumissa molemmat rekat, toinen tontin kohdalla ja toinen vähän matkan päässä. Soittelinpa sitten kaupungin herrat läpi ja sain kuin sainkin tunnin sisällä järjestettyä lumiaurat paikalle.

Pystytysporukka on ainakin tähän asti vaikuttanut mukavalle, vaikka Kouvolasta ovatkin. (Lievä pettymys kun ei saatu pohojanmaalta pystytysporukkaa..) Ja kaikki on kohteliaasti tervehtinyt kun tontille on mennyt (kolme kertaa jo tänä aamupäivänä). =)

Laittelenpa lisää juttua ja kuviakin kunhan ennätän. Olen ihan oikealla kameralla tällä kertaa kuvia räpsinyt, tänne asti kun kuvat tässä blogissa ovat olleet lähinnä kamerakännykkäkuvia. (Ps. Kuvat edelleen kännykkäkuvia, nimittäin en saanut vielä kamerasta koneelle kuvia..)

2 kommenttia:

  1. Jännää! Sieltä se nyt sitten tulee :) Mä lähettelen kans tsemppaukset!!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!