maanantai 30. tammikuuta 2012

Meandi-kutsut pidetty, ei mennyt kaikki ihan suunnitelmien mukaan..

Annoinkin poikien itse valita paitansa, pienimmäinen tykkäsi traktoreita-paidasta. Ihan jees, menee samaan "sarjaan" isompien veljesten valitsemien kanssa..
Kaksi keskimmäistä poikaa halusivat tällaiset, en voinut vastustellakaan, vaikken itse keltaisesta tykkää, mutta kun he rakastavat! Traktori-teemakin on ihan passeli, kesällä taas sitten ukin luona voidaan pärrätä traktorikyydillä..
Minulle on tulossa tällainen emännän lahjana..Ihku, näyttäisi että menee tällaiselle uhkeammallekin emännälle.. Tämä siis täysin maksutta, kun pidin ne meandi-kutsut...
Kuva tulikin napattua pienempänä tuolta www.meandi.fi sivustolta, no näkee suunnilleen. Näittä froteehousuja meillä on jo MONET, ja aina vaan ruskeina.. No, meidän Edvin tykkää näistä ja kun hän on alkanut kasvamaan ohi, niin on jääneet huippukuntoisina vielä pienillekin. Tuo ruskea on siitä kiva väri, että sattuu meidän muiden vaatteidenkin kanssa hyvin..Mustaa kyllä hieman kaipaisin myös..
Lasten ruskeat Yogahousut, näitä oli myös vihreitä ja arvoinkin värivalinnan kanssa jonniin verran. Kahdet ruskeat tällaiset kotiutunee meille. Viimesyksyiset punaiset jäävät sitten pienimmän käyttöön. Ja itsellänihän on myös ne syksyn ihanaiset plyysijoogahousut. Ehdotin muuten myyjälle, että ne olisivat täydelliset housut mikäli niissä olisi tasku/taskut edessä. Saisi kännykän, avaimet, nenäliinan jne laitettua aina taskuun. Ne on kyllä ihan kivat noinkin.
Nää housut oli aivan pakko saada myös. Luulenpa, että ensikesänä minulla ei paljon muita päällä näykään..
Tämä mekkopaita-paitamekko, mikälie on ollut ihana, mustana viime syksystä minulla tämä on ollut päällä jo niin paljon että on alkanut tulemaan viha-rakkaus-suhde tähän vaatteeseen.. Ai mitä se meinaa, no sitä että se on aivan liian usein päälläni.. Vieläköhän tilaisin ruskean tällaisen..
Nämä pöksyt jäivät myös kaivelemaan mieltä..ehkä nämä on saatava. Niin ja jos rahat vielä riittää joku päivä, niin voisin tulevalle eskarilaiselle tilata sen ihanan sweet jacketin ruskeana..Se olisi niin kiva ja pitkäikäinen vaate..
Jäi sinne muutama muukin vähän mietityttämään..Mutta, ihan kaikkea ei näköjään raaski hommata.
Ainiin, tilauksen arvo ylitti jonkun kriittisen summan, olisiko se kolme vai neljä sataa??? Sain ilmaiset leggingsitkin vielä itselleni. Ne perunanväriset, joissa on sudenkorento lahkeessa. =)

Niin mikäkö ei mennyt suunnitelmien mukaan? -Kaikki kutsuvieraat peruivat viimetingassa, ainoastaan yksi, viimetipassa ilmoittautunut saapui paikalle.
Sain pari muuta tilausta vielä puhelimella/suoraan myyjälle. Onneksi edes jotain.

Niin ja sekään ei mennyt suunnitelmien mukaan, mitä minun piti ostaa. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!