maanantai 23. tammikuuta 2012

Inspiraatiokuvia lastenhuoneisiin liittyen..

Seikkailin yön hiljaisina tunteina googlettamalla ihania lastenhuoneita ja tietyntyylisiä sisustus-sivustoja ja etsin samalla hyllyjä poikien huoneisiin. Tällaiset valkoiset, suhteellisen selkeälinjaiset maalaisromanttiset hyllyt sitten löysinkin ja pistin tilaukseen. Ajatuksena olisi, että ne lempparilelut tai keskenjääneet leikit, kauneimmat asiat tms. laitettaisiin päivänpäätteeksi hyllyyn. En haluaisi, että noista tulisi vain sisustukselliset esineet, koska olen äärimmäisen laiska pölyjenpyyhkijä ja mielestäni lastenhuoneen tavarat ovat tehty leikkeihin ja käytettäväksi, ei niinkään koristeiksi..

Pikkujakkarakin on hakusessa alakerran vessaan. Meillä on siellä tällä hetkellä elämänsä nähnyt vaaleanvihreä muovinen koroketuoli, joka ei lähde puhtaannäköiseksi pesemälläkään ja joka on ihan naarumuinen ja kamala.. Pikkujakkaraa olen tässä puolisen vuotta odotellut vastaantulevan..Ehkäpä se vielä tuleekin jostain.. (ja tieysti valkoisen haluan!) Niin joo ja käyttötarkoitus on tosiaan pienten ihmisten korokkeeksi käsienpesutilanteessa..
Ehkä turhankin romanttishenkinen kaappi, mutta hauska tunnelma kuvassa, sopivan kotoisa lastenhuone.

 Ihastuttava pikkutyttö leikkii värien keskellä, näin värikyllästetty huone ahdistaa vähän minua, mutta tuo taustalla näkyvä nukkekoti on aika herkku, siinähän on miltei meidän kodin väritkin..?!
 Tämä kuva on mielestäni harmoninen ja kaunis, rauhallinen lastenhuonekuva. Hylly tosin on minun makuun hieman liian saavuttamattomissa tuolla ylhäällä.. Ehkäpä se onkin sen tarkoitus? (Aina ihan kaikki lastentavarat eivät tarvitse olla saatavillakaan?) Kuvassa pulpetti, joka kiehtoo tietysti minua myös, meillähän on pulpetti Edvinin huoneessa odottamassa kunnostajaansa..(kovassa käytössä siitä huolimatta!)
 Romanttisempaan suuntaan kallellaan oleva huone, ei edes taida olla lasten huone.. Mutta tykkään. Rautasängyt ovat minun heikkouteni miltei muodossa missä tahansa. Ihanat värit tässä kuvassa ja tykkään yksivärisistä, pelkistetyistä vuodevaatteista.

 Retrohenkinen seinä ja pikkukerrossängyt. Tämä olisi varmasti poikien mieleen!
 Vanhat matkalaukut ovat kauniita. Mietinkin, että noita voisi vinteiltä ja kirppareilta haalia muutamia, ihan vaan lasten leikkeihin ja osittain "sisustusesineeksi" sinne huoneeseen. Mistähän löytyisi oikeanlaisia..?
 Ihana, ihana, ihana! Tässä kuvassa on monta ihanaa yksityiskohtaa. Pulpetti on kauniin valkoinenn vaalean sinisen seinän vieressä, nyt kun ajattelen, niin tämä kuvahan on samasta huoneesta kuin tuo aiempikin, tässä vaan näkyy enemmän. Tuo Hang it all-naulakko (vai jäljitelmä?) on aina yhtä kaunis minun silmääni, samoin kuin nuo ihanat pienet retrohenkiset kassit, joita muuten itsekin joskus pojille tarharepuiksi mietin..On niiin syötävän suloisia! Sienilamppuhan meillä jo onkin, pienten retrompihenkisemmässä nukkarissa yövalona. Tykkään siitä kovin.
 Sitten palaan vielä noihin nukkekoteihin. Kyllä se on edelleen minun pitkäaikainen unelma, että joskus vielä hankin ihanan, ikioman nukkekodin.. Lapsuudessa minulla oli Lundbyn nukkekoti, jossa sinänsä ei mitään vikaa olekaan, mutta nämä kartanomaiset....Ne kyllä ovat niiiiiiiiin kauniita..
 ..ehkäpä jonkun tuollaisen voisi hankkia pojille ensin leikkeihin ja sitten kun he kasvavat ja ehkä minullakin oma aika joskus vähän lisääntyy, niin pääsisin sitten harrastelemaan nukkekodin laittamista...
Täällähän joku paikallinen tekee näitä ihanuuksia, olikohan se finnaimo Oy vai mikä..

Että tällainen viikon aloitus tällä erää! Katsellaan, mitä loppuviikko tuo tullessaan ja minä nautin vielä näistä vapaapäivistäni pienten ihmeideni seurassa! <3 Hauskaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!