keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kutsuja kutsujen perään..Olen tykännyt pitää noita lastenvaatekutsuja kotonani ja nyt on on uudessa kodissa erilailla tilaa, niin pari kertaa olen niitä täällä jo pitänytkin syksyn aikana. Nyt on maanantaina tulossa Meandi-lastenvaatekutsut ja täytyy sanoa, että kyllä on ihania vaatteita tässä mallistossa tarjolla. ;) Toivottavasti saan näin lyhyellä varoitusajalla ihmisiä kutsuilleni tulemaankin.
Ylläolevissa kuvissa Meandi-mallistosta juttuja, jotka taitavat kotiutua meille, vieläpä monin kappalein (kolmelle pienelle miehelle pitää aina ostaa samanlaisia...)

Seuraavat kutsut lienevät sitten meidän neljä vuotta täyttävän Irvinin syntymäpäiväjuhlat. Ajateltiin pitää kunnon kemut piiiiiitkästä aikaa. Rakennusprojekti on hillinnyt juhlien järjestämisiä meidän perheessä, mutta nyt ei pitäisi minkään asian olla sen esteenä. Ihanaa, keväiset synttärijuhlat maaliskuussa on kiva juttu jota odotella!
Hyvä synttäriteema-idea olisi kiva vielä bongata jostain..Angry birdsit lienevät lasten suosikkeja ainakin, jos ei muuta keksi.. ;)

1 kommentti:

  1. Hei!

    meandi kutsut on kiva tapa tutustua naapureihin. Minäkin sain kutsun sellaisille. Jos vain tämä iäinikuinen flunssa loppuis, niin voisi mennäkin. Hauskoja printtejä on tarjolla!
    t.K Espoosta.

    p.s. kiva, kun kommentit toimivat taas!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!