sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kaunista, valkeaa ja raikasta UUTTA VUOTTA 2012

 Uusi vuosi toi uudet kujeet ja LUNTA tullessaan. Ulkona on ihana pieni valkea kerros lunta, pikku pakkastakin. On sitä jo odotettukin. Kaipaan kunnon paukkupakkasia, että saisin petivaatteet tuuletettua oikein kunnolla pehmolelujen kanssa..
 Saatiin tänään lisää pari huonekalua taas entisestä kodistamme, tässä möyhennetyltä sängyltä kuvattu kuva (otettiin poikien kanssa painimatsit) mustasta ikeasta ostetusta lipastosta, joka on ollut meillä jo vuosia.. Siinä näkyy hieman elämisen merkkejäkin. Vähän mietitytti kuinka NOIN musta asia meidän kotiin sopeutuu, mutta hyvinhän se meni..
Uusi vuosi vaihtui meillä melkoisen rauhaisasti ja raketit olivat turhankin pliisuja, ostin nimittäin "äänettömimpiä" mahdollisia (pienimmäisemme pelkää raketteja!) ja annoin vieläpä 10 vuotiaan poikani valita niistä, niin ei kovin kummoisia tullutkaan.. Ehkä seuraavalla kerralla sitten vähän näyttävempiä raketteja.

Hyvää uutta vuotta blogini seuraajille! On ollut ilo huomata, että teitä täällä on, vaikka rakennusblogi tämä kai piti olla ja jatkuu yhä hieman erilaisissa merkeissä.. Kaipa tämä sitten on "Koti"-blogi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!