maanantai 30. tammikuuta 2012

Haarukka-lusikka-veitsi-lokerikot

Onko muilla muuten keittiökauppaan kuuluneet nuo lokerikot, vai onko ne olleet jotain spesiaalimpaa tilaustavaraa? -En nimittäin Puustellin kanssa asioidessani muista törmänneeni moisiin lokerikkoihin, ehkä he pitivät niitä turhakkeina, mutta minulle ne on ehdottomat! Onneksi sain paikallisen Topi-keittiön kautta hankittua lokerikot laatikoihin ja saadaan ruokailuvälineillekin oma paikka. Puolen vuoden asumisen jälkeen. ;)  Luxusta.

6 kommenttia:

 1. Kyllä Puustellilla on noita ruokailuvälinelokerikkoja eri levyisiin laatikoihin. Paljon muutakin laatikkojen sisälle sopivaa jakolevyä yms on tarjolla, jos vaan myyjä osaa myydä ja ostaja kaivata. Lähes kaikilla isommilla keittiömyyjillä on samat systeemit tarjolla.

  VastaaPoista
 2. Jos tarkoitat niitä muovisia lokerikoja laatikoihin,niin meille ne tuli mukaan Petra-keittiöltä. Muistaakseni vielä kolmena kappaleena. Lisäksi oli ne muovimatot laatikoiden pohjalle. Asennuslista, joka tulee sokkelin alle, oli nykyään lisävaruste huimaan 8 € hintaa kappale=D

  VastaaPoista
 3. Kyllä meidän Puustelli-keittiöön kuului lokerikko ja laatikkoon teline mausteille. Itse en edes muistanut niitä ottaa puheeksi mutta olivat toimituksessa mukana.

  VastaaPoista
 4. Meille tuli Puustellilta lokerikot muistaakseni "automaattisesti", ei siis tarvinnut edes erikseen pyytäää.

  VastaaPoista
 5. Puustellilla on toki noita, erikseen tilattavissa. Ainakin puisena ja jonain uutena, olikohan kierrätettävänä/poltettavana materiaalina. Ja normaalit mausterekit, lautastelineet, laatikon reunan korokkeet, yms. Meille noita kyllä esiteltiin, mutten taidan ottaa vasta jälkitilauksena, kun näkee, mihin tavarat asettuu. Käyköhän Ikean sisusteet Puustellin laatikoihin?

  VastaaPoista
 6. Taidan hoitaa nämä hienoudet Topi-keittiön kautta, koska homma tuntuu toimivan. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!