perjantai 10. helmikuuta 2012

Edin huoneen tunnelmia siivouspäivän jälkeen

Syksyllä eskariin lähtevä rakas pieni Edvin-poikani on saanut itse vaikuttaa oman huoneensa ratkaisuihin jo rakennusvaiheessa. Edvin valitsi tapetikseen 50-luvun numerot tapetin, josta sitten nappasin maalisävyn muihin seiniin. Edvinin huoneessa on poikkeuksena muihin huoneisiin nähden se, että sen sävymaailma on viileä.. Joka kyllä sopii perheemme rauhallisimman, viileän kaverin luonteellekin.
Vanha pulpetti saatiin tädiltä ja se on aarre meidän perheellemme. Pulpetti kaipaa pientä kunnostusta ja edelleenkin on vähän epäselvää, kuinka suuret operaatiot se tulee vielä joskus hamassa tulevaisuudessa kokemaan.

 Edvinillä on sänkynä Ikean 2002 vuonna ostettu sänky, sänky on "lainassa" isoveljeltä. Tämän sängyn tarina on se, että edesmennyt aviomieheni osti sen pojallemme juuri ennen kuolemaansa, enkä raaski siitä luopua koskaan. Toivottavasti tämä sänky saa kulkea pitkän matkan vielä, vanhimman poikani lapsillekin kenties.. Edvin on arka nukkumaan yksin huoneessaan, välillä yrittää kovastikin, mutta kömpii sitten kuitenkin pienten nukkariin.. Eikai se pahakaan ole..
 Muumi-majakka ja muut rakennukset muuttavat paikkaansa huoneesta toiseen, kuka lapsista milloinkin leikkii ja millä.. Tällä kertaa ne ovat näköjään Edin huoneessa..
 Siivouspäivän kunniaksi lajittelimme lelut. Ja se jos mikä olikin urakka. Toista tuntia lelulaatikoiden perkaamista ja asioiden järjestämistä. -Sitähän se on-  Ja kohta huomaan, että ne on taas aivan sikin sokin..
 Tuleva eskarilaisemme on Duudsonit-fani henkeen ja vereen. Hänellä on haaveissa huoneeseen musta-keltaiset salmiakki-ruutukuvioiset verhot.. Voi olla, että tämä jääkin haaveeksi vain.. Vai näkisittekö te Edvinin huoneessa sellaiset verhokammotukset? ;)
 Yritin etsiä Edvinistä kuvaa, mutta hän tuntuu olevan simpanssien sukua. Kaikissa kuvissa hän on joko "lennokkaasti" heilahtaneena tai miltei alasti.. Tästtä Edvin pelaa veljensä Irvinin kanssa pleikkaria poikien pelihuoneessa..
Löysinpäs kuvan, jossa Edvin on vaatteissaan. Vasemmalla siis, oikealla on pikkuveli Iivan viime kesänä.

Edvinin huoneen seinähyllyt odottavat porakonetta saapuvaksi (se on peräti kodinhoitohuoneessa saakka), päiväpeitto pitäisi keksiä sopivan värisenä (valkoinenko?), taulut on laittamatta ja ne verhot..nekin pitäisi saada ommelluksi.. Mistä ihmeestä sitä repisi kaiken sen ajan..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!